dilluns, 25 de novembre del 2019

CERVERA 1 - 0 ANGULÀRIA


PARTIT PER OBLIDAR


En el partit corresponent a la jornada 12 de Segona Catalana, l’Angulària ha perdut una magnífica oportunitat per mantenir-se als llocs de privilegi, al perdre el seu encontre davant el Cervera en el minut 92. De nou s’ha oblidat que els partits duren 90 minuts, mes lo que vulgui afegir l’àrbitre.
Presentació dels equips i trio "arbitral".

A priori, era un desplaçament del que se’n podia sortir amb algo positiu, ja no dic els tres punts, però sí un empat, però les coses ja es van tòrcer quan als minuts 6 i 8 el tècnic Jordi Oliveres, va veure dos targetes grogues, amb la corresponent expulsió.
Bonica panoràmica del terreny de joc.

Quedava tot el partit, i vulguis o no, la manca de direcció des de la banqueta, rectificant possibles errors i canviant tàctiques sobre la marxa, segons el decurs del partit, els jugadors ho acusen i, malgrat es van esforçar al màxim, no van poder evitar que a l’últim sospir Lopez amarrés els tres punts pel Cervera.
Oussama disputant pilota. Desprès sortiria lesional.

Va ser una llàstima, ja que el Cervera mai va ser superior, i les millors oportunitats les va tenir l’Angulària; majorment a la primera meitat, en que en una ocasió, els jugadors van reclamar gol en una parada del porter, feta dins de porteria; però que l’àrbitre, ni tant sols va consultar el linier. A la segona part, una quasi idèntica, no va pujar al marcador. El col·legiat no va tenir la seva millor tarda.
Sylla, vigilat per Eudal Boleda.

Total, un conjunt d’infortunis van impedir que l’Angulària no podés fer  un dels bons  partits a que ens te acostumats i que tornés de Cervera de buit.
Robinat, iniciant jugada des del mig.

Desencís que s’ha d’oblidar ràpidament, i continuar en la bona línia.
Oscar, marcat per un contrari.

El proper diumenge, tercer desplaçament seguit; aquesta vegada contra el Sudanell, que el jugarem al camp de la Bordeta, per no disposar del terreny en condicions.
Moment de la lesió de Oussama. I el causant,, despistant.


CERVERA: Bové, Casadús, Recasens, (Torres),  Lopez, Boleda, Granell, (Kane),  Condal, (Binefa),  Clarià, Montalban, (Chapman),  Vila, Zurita, (Costa).


ANGULÀRIA: Adrià, Monter, Robinat, Sylla, Jony, Oscar, (Toldrà),  Calderó, Aliou, Aussama, (Mimit),  Selva, (Manel),  Edgar


GOL: 1-0, min. 92, Lopez


ARBITRE: Franch Cabrerizo, malament.