DONANT LA CARA

En la jornada 10 de Segona Catalana l’Angulària no ha pogut puntuar  en el seu compromís a Alpicat.

L’Alpicat, que venia de quatre derrotes consecutives, s’ha esforçat al màxim per no decebre de nou davant la seva afició, i ha pogut sumar els tres punts a costa de l’Angulària.
Foto de rigor per l'arxiu.

Els locals, que fa dos temporades competien a 1ª Catalana, i l’any passat van quedar en un digne cinquè lloc, es un equip a tenir molt en compte, pel seu potencial i la seva trajectòria, però que en l’actual, dona certa mostra d’irregularitat, encara que tant sols portem deu partits i pot haver-hi més d’una sorpresa.
Bona colocació al centre del camp.

Els d’Anglesola no els hi ha posat gens fàcil, ja que s’ha arribat al descans amb el marcador a zero, empat que ja es podia haver trencat a favor de l’Angulària  al minut 17 de joc, quan una pilota ha passat fregant el pal curt i amb el porter batut. El dissabte la sort ens girà l’esquena.
Aquesta primera meitat l’hem vist molt igualada, amb un cert domini per part dels visitants, però que no s’ha reflectit al marcador.
La linia defensiva, també ben posicionada.

L’Angulària disposava de tots els efectius a excepció del porter titular i un parell de lesionats, però tots els quinze que van actuar, van complir perfectament.

A la represa, la tàctica de contenció i la sortida al contracop, era la plantejada, però ben aviat es va evidenciar la mala astruga, ja que al minut 52, en una mala entesa al endarrerir un defensa la pilota al porter, ho va aprofitat Hamza per marcar el primer gol de l’Alpicat. Tant els jugadors com aficionats, ho van celebrar com si d’una final es tractés. Últimament no hi estaven acostumats.
El mister i Edu, aclarant dubtes.

L’Angulària va reaccionar, estavellant una pilota al travesser, però de nou, no sort no ens beneficià.

Per acabar-ho d’arrodonir, sis minuts més tard, al 58, l’àrbitre xiulà penal en contra nostra, pena màxima crec que justa; el tirà impecable Fabregat, i el 2-0 pujà al lluminós.
Consensuant la segona part.

Aquest resultat envalentia al locals, que es bolcaren en busca d’ampliar el resultat; i ho haguessin aconseguit de no haver estat per la bona actuació del porter Adrià. A boca de canó rebutjà dos xuts seguits que entraven, i amb la bona intenció d’allunyar la pilota, un defensa tocà el peu d’un contrari, i altre penal en contra, també correcte.

Semblava que les dues bones aturades seguides d’Adrià haguessin estat per demés a l’assenyalar el punt fatídic, però no, va rubricar la seva bona actuació amb una esplèndida parada, evitant així lo que podia ser el tercer.
Jaume i Manel, a punt per ajudar als companys.

En global l’Angulària donà sempre la cara en un camp que impressiona, juga tan o més be que els rivals, però li costa definir als metres finals, o lo que és lo mateix, ens falta gol. Som el segon equip menys golejador, vuit gols en nou partits, es un bagatge que s’hauria de procurar millorar. Encara hi ha temps per esmenar-ho.

Oli i Xarly, "dialogant" amb el que mana.

ALPICAT: Ricart, Alcalà, Kelly, Egea, (Pulido),  Fabregat, (Garcia), Alfageme, Borda, (Castelló),  Gomà, (Pla),  Lelyk, Lluis, Hamza.

ANGULÀRIA: Adrià, Mimit, Robinat, Sylla, Jony, Oscar, (Manel),  Calderó, Aliou, Molina, (Oussama),  Selva, (Ospina), Edgar, (Toldrà).

GOLS: 1-0, min. 52, Hamza; 2-0, min. 58, Fabregat,(p).

ARBITRE: Zaballos Sauri, regular.