dilluns, 18 de novembre del 2019

ANGULÀRIA 4 - 2 GUISSONA

VICTÒRIA BALSÀMICA

En una nova gesta d’equip consolidat a la nova categoria, l’Angulària ha golejat al Guissona en la jornada 11 de Segona Catalana.

El bon nombre d’aficionats dels dos bàndols que ens hi hem ajuntat hem pogut gaudir d’una molt bona tarda de futbol. Els dos equips s’han empleat a fons, buscant la victòria i oferint un bon espectacle.
Manel i Rubinat, dominant la situació

El Guissona, equip veterà de fa temps en aquesta categoria, sempre ha disposat d’un bon conjunt que imposa respecte, i no es fàcil doblegar-lo.

Per l’Angulària, novell d’aquest any, cada partit li suposa una prova de foc, pel fet de que a banda de que tots els rivals son molt bons, a la majoria no els coneix, ni s’hi ha enfrontat mai. Aquesta incògnita l’ha de suplir en base a una entrega total i des del primer, fins a l’últim minut. La feina del mister Oliveres, es preparar els partits adequats a cada contrari, previ estudi i coneixement del mateix; tasca gens fàcil.
Sylla marxant del defensa per servir el primer gol, obra de Selva.

En començà a rodar la pilota, els primers minuts foren de tanteig, però l’Angulària ja creava una certa pressió i arribava amenaçant l’àrea del Guissona.

Al minut 15 l’amenaça es convertí en realitat; Sylla rebé la pilota gairebé a mig camp, abusant de la seua velocitat, deixa enrere la defensa i la centrà al punt de penal, perquè Fran Selva que seguia la jugada, la creués al fons de porteria. Un gran gol que encetava lo que seria una rècula de sis.
Sense donar pas a cap tipus de relaxació, els locals anaven jugant, tenint en compte i procurant evitar la qualitat del rival.
Oussama, provant el disparo a porteria.

En una jugada en terreny foraster, al minut 38, un davanter local fou objecte de falta. El jove jugador nostre, Oussama, fou l’encarregat de xutar un tir enverinat, que el porter no va poder blocar, i Jony que estava a l’aguait, el rematà fora l’abast del porter Maimó.

El 2-0 era un resultat molt bo que teníem de conservar per anar al descans amb certa tranquil·litat. Una cosa és el desig, i una altra no oblidar que al davant teníem també un bon equip que no estava disposat a regalar res.

Total, que en tres minuts ens van empatar el resultat.

Part de la bona assistència dels dos equips.

Al 40, en una gran jugada de tota la davantera, Gené la clavà per l’escaire esquerra que res no poder fer Juanca per aturar-la.

I tres minuts mes tard, al 43, l’Angulària tingué que frenar en falta una jugada de perill, uns metres fora l’àrea. Malgrat la distància i la tanca defensiva, l’especialista Donaire, la posà impecable a l’angle contrari, fen pujar l’empat a dos, en un tres i no res. Cap als vestidors, i esperar la segona meitat. Era massa bonic per ser veritat.
Celebració del 3-2, obra de Sylla.

A la represa, i vista la sortida del Guissona, podia passar de tot,  ens van dominar quinze minuts, posant a prova la defensa i porter, que van respondre perfectament. Podien haver marcat al min. 55, però una bona intervenció de Juanca, la desvià al travesser, allunyant el perill.

A partir d’aquest quart d’hora, ja sigui per la resistència de l’Angulària, o per la incapacitat evident del contrari, poc a poc el Guissona s’anava diluint, donant la sensació que l’empat ja els hi anava be. I es van equivocar.
Mimit, baixant a l'atac.

Els nostres, no en tenien prou, volien els tres punts, que per això es deixaven la pell.
L’Angulària passà a l’atac, i al minut 77, s’inventaren el millor gol de la tarda.

Selva es driblà amb elegància dos defenses i la passà a Calderó que veient desmarcat Jony, li centrà entre línies perquè des de la ratlla de fons, la donés impecable a Sylla, que sobre la marxa, disparés a boca de canó i fes pujar el 3-2 al marcador.
Oussama i Mimit, pressionant a un rival. No els deixaven pensar.

Ja amb el Guissona una mica entregat, Rubinat al minut 86, anotà el gol de la tranquil·litat al rematar de volea una pilota precedent d’un corner que tirà Selva, la remataren al travesser, i el rebuig fou a parar a ell, que no perdonà i la clavà per l’escaire esquerre. També un gran gol.

A l’ensopegar tots els rivals directes, hem recuperat l’11é lloc a la taula;  amb un partit menys, que el jugarem aquest dijous al camp del Castellserà.

L'equip, tornant l'aplaudiment i brindant la victòria a l'afició.

ANGULÀRIA: Juanca, Mimit, Robinat, Manel, (Oscar),  Jony, (Riba) Calderó, Aliou, Sylla, Oussama, (Monter), Selva, (Ospina),  Gallart.

GUISSONA: Maimó, Agramunt, Viladrich, Silviu, (Valles),  Gené, Donaire, (Comellas),  Ollé, Merchan, (Calafell),  Bueno, (Svyatolsav),  Marin, Rodriguez, (Montalvo).

GOLS: 1-0, Min. 15, Selva; 2-0, min. 38, Jony; 2-1, min. 40, Gené; 2-2, min. 43, Donaire; 3-2, min. 77, Sylla; 4-2, min. 86, Rubinat.

ARBITRE: Carles Salse Carrera, bé.