divendres, 22 de novembre del 2019

CASTELLSERÀ 0 - 2 ANGULÀRIA

CONSOLIDACIÓ EN ZONA TRANQUILA

Dijous dia 21 es va jugar el partit corresponent a la jornada 8 de Segona Catalana, suspès a causa de les fortes pluges, entre el C.AT. Castellserà i l’Angulària.
Celebració del 0-1 obra de Sylla.

A les 21 hores i amb un” bo” que enamorava, va començar a córrer la pilota en un partit que pels dos equips tenia especial transcendència. L’equip local, el Castellserà, cuer de la taula amb 7 punts, necessitava els tres  per poder-se ajuntar al grup de cinc equips emparellats  amb 10, que el precedeixen; i per l’Angulària, una victòria li representaria el situar-se entre els vuit primers, deixant la zona perillosa, i consolidant-se en un còmode lloc.
Sylla i Oussama, intentant guanyar la posició.

Sense fer el millor partit, l’Angulària portava el pes de l’encontre davant un Castellserà nerviós que s’hi jugava molt; tenia que guanyar com fos per no perdre el tren del grup. I ja sabem que els nervis son malts companys de viatge.
Ja l'han guanyada.

I més quant va veure que al minut 4 Sylla ja avançava l’Angulària en una jugada d’oportunisme. No podien començar pitjor les coses pels locals i millor per l’Angulària; que quan ha marcat primer, no ha perdut cap partit; i això dona confiança.
Falta contra el Castellserà, sense consequències.

Lo Castellserà lluitava, trenaven jugades que podien ser perilloses, però a l’hora de definir, no estaven encertats de cara a porta. No recordo que haguessin xutat cap vegada entre els tres pals; la mancança de gol es la seva nota pendent; sis a favor per trenta en contra. D’aquí la seva delicada situació.
Aquesta ocasió sortiria fora, amb el marcador ja del 0-1

La segona part, calcada a la primera. Aquesta vegada va ser Jony que als tres minuts de la represa, feia pujar el 0-2 al marcador. En una bona combinació de tota la davantera, rebé la pilota, i driblant el seu marcador, engaltà un bon xut que entrà per tot l’escaire dret de la porteria. Un gol formidable, no tant sols per la seua execució, que també, sinó pel moment clau en que s’encaixava. Al Castellserà se li posava el partit molt costerut, mentre que l’Angulària en tenia prou mantenint la possessió, apuntalar el centre del camp i la defensa, per evitar  qualsevol ensurt, que en cap moment es va produir.
Pancarta i grup d'Angulàvers que no fallen mai.

Victòria, en cert modo còmoda, i tres punts més que el situen, de moment, en una posició tranquil·la.

Selva, pressionant la sortida de pilota. (He de canviar la reflex).

CASTELLSERÀ: Lazar, Villalonga, (Comelles),  Folguera, (Prat) Polo, Salvadó, Mas, (Teixidó),  Eroles, Dalghi, (Priego),  Pampols,(Farré),  Pros, Piqué.

ANGULÀRIA: Juanca, Mimit, Robinat, Sylla, Jony, Oscar, (Eric),  Calderó, (Molina),  Aliou, Oussama, (Manel),  Selva, (Toldrà),  Gallart.

GOLS: 0-1, Min. 4, Sylla; 0-2, min. 48, Jony.

ARBITRE: CALIN BARTA, BÉ.