dilluns, 2 de desembre del 2019

SUDANELL 1 - 2 ANGULÀRIA

REMUNTANT POSICIONS

El partit jugat diumenge, corresponent a la jornada 13 de  Segona Catalana, serà un d’aquells que es recorden temps; no pel fet de sumar tres punts més, que també, sino per la forma en que es van guanyar davant un bon equip recent ascendit com nosaltres i  d’un públic que, pel que va demostrar, li costa acceptar una derrota com a local.
Salutació i bon rotllo abans de començar. Lo bonic vindria després.

El Sudanell, està condicionant les seves instal·lacions, i fins ara, juga els partits fora de casa, a excepció del primer contra el Castellserà, que també el perdé. Això vol dir que els tretze punts guanyats, els ha tret tots fora de casa; una dada que demostra el seu potencial; pocs equips n’ han esgarrapat tants a domicili.
Sorteig de camp entre capitans i trio arbitral.

Al no poder accedir per jugar-lo a Anglesola, el vam disputar al camp de la Bordeta, més proper per ells, i al que se sentien com a casa; la majoria de gent eren dels seus, i a fe que es feien sentir. Per tant, jugaven com a locals.

Amb catorze jugadors disponibles, per motius de lesió o sanció, vam afrontar un xoc que resultaria molt interessant als minuts finals.
Sylla, rematant una pilota de cap, que sortiria per poc.

La primera meitat, com la segona, van ser lluitades mes o menys amb igualtat de forces; les defenses manaven per damunt de les davanteres, i el xoc es lliurava al mig del camp, sense oblidar que es creaven ocasions sense conseqüències.

Robinat, disparant a porta. Aquesta no entraria.

Als cinc minuts, tant jugadors com públic del Sudanell, van reclamar un penal que l’àrbitre, amb bon criteri, no va concedir, ja que ni era falta, ni era dins de l’àrea, segons video que hem constatat. A partir d’aquí començà lo concert d’esbroncades contra el col·legiat i jugadors nostres, cada vegada que intervenien. I la veritat és que, al meu entendre,  la joventut i valentia que mostrà, no es van deixar influenciar per l’ambient que es respirava; va xiular i castigar lo que  veia , o el que l’indicaven els liniers.
Celebració del gol de Robinat. Ara sí que ha entrat lo 0-1.

Lo partit en si, era bonic i ben disputat pels dos equips; les anades i vingudes eren recíproques; el primer que marqués hauria fet un gran pas de cara la victòria.

El dubte s’esvaí al minut 44, quan en jugada col·lectiva de Sylla, Manel i Edgar, fa que aquest últim la centri damunt de porta, Robinat posà el cap, i el 0-1 pujà al marcador.
Un grup d'Anglesola comentant la victòria momentània.

Un gol psicològic, sense donar temps  a reaccionar, va fer que la cridòria s’afluixés en bona part, i a esperar la segona, que seria més xocant.

A la represa, l’Angulària va jugar encara molt millor que la primera, més pausat, sense tants nervis, tocava i tenia més possessió, però el Sudanell no es conformava i anava per l’empat amb moltes ganes i força física, que obligava a no arrugar-se i respondre de la mateixa manera.
Una altra ocasió en la porteria del Sudanell.

Els minuts s’esgotaven, i teníem la victòria a tocar, però de nou aparegué el fantasma dels minuts finals i que tants punts ens ha costat.

Al minut 88, en una jugada que no amenaçava perill, des de fora de l’àrea, Mateu Bibiloni, engaltà un xut impressionat, que va sorprendre a tots i que res no va poder fer el bon porter Adrià, que va tenir una tarda magnifica, fent aturades de mèrit.
Robinat, un dels destacats del partit, disputant una pilota que s'emportaria.

Altra vegada els minuts fatídics tiraven pel terra l’esforç de tot un partit. Empat a un.

Però no sempre ens hauria de tocar a nosaltres ballar amb la més lletja; aquest cop ens va ser compensat.
Jony, envoltat ded quatre jugadors. El tenien fermat.

Un minut més tard, al 89, en una arrancada per banda dreta per part de Robinat, va ser objecte de falta a l’alçada de tres quarts de camp, pegada a la ratlla. L’encarregat de tirar-la va ser Oscar, que havia entrat de refresc. Era una falta esbiaixada i difícil de llençar, però hi va posar tanta fe i força en el xut, que la pilota entrà directa a porta, enmig d’un núvol de jugadors. Era l’1-2 i el deliri per part de la grada anglesolina, que veien com aquesta vegada, s’amarraven els tres punts que merescudament, havien guanyat els catorze jugadors que van intervenir. Un excel·lent per a tots ells; s’ho van merèixer.

Aquesta victòria ens situa al lloc 8é, empatats amb Torrefarrera.
Eufória desfermada al vestidor, per la gran victòria lograda.

SUDANELL:Fornós, Nadal, Estopa, (Gil),  Bibiloni, Hernandez, (Bosc),  Llull, (Pujol),  Cifré, (Dueso),  Burgués, Salagaray, Calsina, Sabaté

ANGULÀRIA: Adrià, Eric, Mimit, Robinat, Sylla, Manel, (Molina),  Jony, (Oscar),  Edgar, Calderó, Aliou, Selva, (Ospina).

GOLS: 0-1, min. 44, Robinat; 1-1, min. 88, Bibiloni; 1-2, min. 89, Oscar Xime.

ARBITRE: Edgar Boix Alves, molt bé.