dilluns, 16 de desembre del 2019

ANGULÀRIA 0 - 2 SOLSONA

MATINAL DESAFORTUNADA

La jornada 14 de Segona Catalana, on l’Angulària rebia la visita del Solsona, segon classificat a la taula, no ha estat positiva pels interessos locals, i ha deixat escapar tres punts, que vist tot lo global del partit, el Solsona tampoc es mereixia endur-se’ls.
Els dos conjunts de la matinal de diumenge.

S’ha vist un partit molt igualat, amb més arribades i oportunitats dels locals que els solsonins, amb l’única diferència, que es el que compta, que els visitants han sabut aprofitar les seues, amb més encert.

Ens visitava un equip molt bregat a la categoria de fa temps, i que aquest any està portant una molt bona temporada; tant sols dos derrotes l’avalen com un possible candidat a pujar de categoria.
Mimit, en plena acció, sota la mirada de l'àrbitre.

Malgrat aquesta teòrica superioritat, una vegada damunt la gespa, no s’ha vist reflectida pel que fa joc i domini envers l’Angulària. Tal vegada una mica més d’ofici i experiència han fet que al minut 15 es veiessin afavorits per un gol en forma de regal. Una pilota bombejada sense massa perill, podia ser blocada pel porter, però ja sigui per l’enlluernament del sol, o un mal càlcul, se li ha esmunyit entre les mans, rebotant en el davanter Roldan, i entrant suaument dins porteria. Una llàstima; no se’l mereixien.
Aliou, complint anys, i vigilant de prop Roger Sala.

Però el futbol te aquestes coses, i el 0-1 pujà al marcador.

Pel que fa a la segona part, el Solsona, ben posicionat, anava controlant el joc i procurava evitar l’empat que l’Angulària va buscar durant tot aquest segon període, sense tindre la fortuna de que entrés alguna de les clares ocasions que va disposar. No va ser un matí propici pels davanters.
Oussama, lluitant amb un contrari que el mira de reull.

A mesura que passaven els minuts, els locals s’anaven estirant buscant la forma de trencar la fèrria defensa del Solsona, però aquesta no donava opcions ni flaquejava per cap costat.

Tant es van estirar, que en un contracop, el Solsona va trobar espais, i amb la defensa descol·locada i una jugada molt ben portada, Roldan de nou, creuà la pilota al fons de porteria per establir el 0-2 definitiu.
Xime, interceptant de cap una pilota.

L’Angulària ho va intentar fins al final, però entre la llosa del marcador i els nervis que ja anaven aflorant, no va ser possible, ni tant sols, fer el gol anomenat del honor.

Com he comentat en altres ocasions, si l’Angulària és el primer en marcar, no perd un partit ni a casa ni a fora, però si te la desgràcia d’encaixar primer, difícilment pot remuntar-ne cap. I aquest és un aspecte psicològic pendent de corregir.
Jony, peleant enmig de tres contraris, una pilota que passaria a Molina.

L’altra assignatura pendent, és que juguem millor a fora que a casa. Dels dinou punts aconseguits, dotze s’han guanyat a domicili amb quatre sengles triomfs , mentre que jugant a casa s’han amarrat tant sols set; dos victòries i un empat.