dimarts, 1 de novembre del 2016

VERDÚ 1 - 3 ANGULÀRIA

EL DERBI CAP ANGLESOLA

El partit corresponent a la jornada nou de Tercera Catalana l’Angulària l’ha resolt amb menys dificultat de la prevista. El Verdú no sabia el que era perdre a casa en lo que va de temporada, per lo que s’intuïa un derbi més complicat del que  hem presenciat al municipal de Verdú.

Amb dir que al minut 19 el marcador ja reflectia un clar 0-3 pels forasters, ja queda fora de dubtes l’eficàcia golejadora i de domini que l’Angulària ha sotmès en aquest primer període al Verdú. Remarcar que en aquests dinou minuts, el resultat  encara podia ser més ampli, al fallar l’Angulària un penal. Els aficionats es fregaven els ulls, sense donar crèdit a lo que era evident; no és freqüent un resultat tant ampli en tant poc temps i en camp contrari. També és cert que la rereguarda local no ha tingut el seu millor dia i ha facilitat  les coses perquè l’Angulària les aprofités als minuts 7 per obra de Feher, i els altres dos, a càrrec d’Oriol als minuts 14 i 19.

Pràcticament, els anglesolins tenien els deures fets per encarrilar una victòria que no s’havia d’escapar. En aquest primer temps, havien estat molt superiors, però quedava la segona part.

Els verdunins no estaven disposats a rebre un altre correctiu a la represa, i ja amb el partit molt costa amunt, s’han llençat amb més empenta i millor joc damunt el terreny visitant amb la intenció de retallar diferències; fet que s’ha produït al minut 53 al rematar de cap Thiare, un bon centro lateral.

Els cantirers han duplicat els ànims, i veient la possibilitat de no perdre-ho tot, continuaven assetjant l’àrea visitant amb més insistència, però la defensa no donava facilitats, i els perills els anaven controlant fins al punt que el porter ha tingut que intervenir amb eficàcia en contades ocasions. No és podia tirar per la borda la meritòria primera part.

Els minuts anaven passant, el Verdú pressionava sense definir, i l’Angulària ha disposat de dos clares ocasions que, lamentablement no s’han aprofitat per sentenciar, ja que un altre gol del Verdú hagués fet saltar l’alarma pels interessos dels groc-negre. No ha estat així  i els tres punts i el derbi han viatjat cap Anglesola.

La petita nota negativa, l’apuntem a les acaballes del duel quan, entre un jugador i un aficionat van iniciar una discussió a la banda, en la que s’hi van implicar jugadors d’ambdós bàndols i algun que altre espectador, sense cap conseqüència. L’ àrbitre, al veure que era en temps de descompte, i per evitar algun hipotètic problema, va xiular la fi del partit, donant el matx per acabat. A banda d’aquest mínim incident, cal remarcar el bon comportament que durant tot el xoc, van tenir jugadors i les dues aficions.

VERDU: Llanos, Hedibel, (Braim),  Sangare, Perez, Thiaré, Camara,(Sael), Seddik,(Arguig),  Franco, Seck, (Cissé), Antunez, Marquez,

ANGULÀRIA: Eric, Radu, Feher, Roger, Omar, Oriol, Bonache, Dalghi, (Arnau) Segués, (Marti),  Mamadou, Gaston.

GOLS: 0-1, min. 7, Feher; 0-2, min. 14, Oriol; 0-3, min. 19, Oriol; 1-3, min. 53, Thiare.

ARBITRE: Casey Espart, regular.