diumenge, 13 de novembre del 2016

SOLSONA B 1 - 2 ANGULÀRIA

L’ANGULÀRIA RECUPERA TERRENY

En el partit corresponent a la jornada 11ª de Tercera Catalana, l’Angulària es refà de l’ensopegada de diumenge passat enfront el Rialp, on va deixar escapar dos punts, i recupera  la seva millor versió i estil de joc habitual al camp del Solsona; terreny difícil de puntuar i que practica un bon futbol.

Existia la incertesa de si “l’accident” últim, podria minvar la moral i la confiança en sí mateixos, per fer perillar una estructura que, fins ara, està donant bons resultats. Tant sols una derrota en lo que va de campionat, és un bagatge més que acceptable.
Però no ha estat així; ben aviat s’ha vist que la pilota era en bona part dels nostres, dominant el mig camp i rondant l’àrea visitant, fet que propiciava faltes i llençaments de banda cada vegada més a prop de porteria.

En un de tants, al minut catorze, ha arribat el primer gol. L’Angulària té la sorts de comptar amb un llançador de banda poc habitual, Omar disposa d’una gran potència i col·loca la pilota damunt de porta, com si d’un corner es tractés. Producte del qual, l’ha posat dins l’àrea petita on, Gaston, l’ha pentinat, desviant-la al fons de porteria. Una jugada assajada, que practiquen els dos, i que han donat gols importants.

A la foto Omar, llençant la pilota al cap de Gaston, autor del primer gol

Onze minuts més tard, s’ha confirmat la superioritat visitant, i el 0-2 pujava al marcador. Aquest l’ha firmat el golejador Oriol, al rebre una bona passada entre línies de Dalghi; Oriol no perdona, i la posa fora l’abast del porter Albert.

Aquest resultat semblava donar una certa tranquil·litat, però mancaven molts minuts per jugar, i podia passar lo que dos minuts més tard ha succeït; en un contracop local, l’àrbitre ha considerat penal, quan un xut llunyà ha tocat l’esquena d’un jugador que es protegia de l’impacte i ha desviat la trajectòria. Un penal dubtós i rigorós que s’ha cuidat de transformar Mota per posar un ajustat 1-2 al simultani. Era el minut 27 i quedava molta cosa per fer i desfer.

Disposant d’alguna ocasió fallida per cada equip s’ha arribat al descans, no sense abans destacar una gran parada del nostre porter Eric, al desviar una falta que ja es cantava.

La segona part és de justícia reconèixer que el Solsona ha intensificat el domini en busca de l’empat, si més no, i ens ha tancat en certs períodes al nostre terreny, posant a prova les dos línies que, a banda d’allunyar perills i parar les càrregues solsonines, llençava algun que altre contracop que feia recular l’ofensiva. Ens han pressionat, és cert, però tampoc han tingut ocasions massa clares per marcar, i aquestes han estat neutralitzades pel  porter suplent Oscar, que avui reapareixia recuperat d’una llarga lesió muscular.

L’Angulària mantingué  amb coratge aquest important resultat fins al xiulet final, i s’endugué cap a casa aquests tres punts merescuts, que el mantenen a la tercera posició compartida amb el Vallfogona que ha empatat a Verdú.

Tot l'equip, dedicant la victòria a l'afició.

SOLSONA B: Colell, (Vendrell),  Mota, Montaner,(Moreno), Estany, Castillo, Codina, Aleix, (Valero),  Esteve, (Solé), Pujol, (Rovira),  Vendrell, Sole.

ANGULÀRIA: Eric, (Oscar),  Radu, Feher, (Arnau), Roger, Omar, Oriol, Bonache, Dalghi, (Gabi),  Segués, Mamadou, Gaston.

Gols: 0-1, min. 14, Gaston; 0-2, min. 25, Oriol, 1-2, min. 27, Mota.

Arbitre: Mohamed Jawara, bé.