dilluns, 21 de novembre del 2016

ANGULÀRIA 1 - 0 LA POBLA DE S.


VICTÒRIA MOLT TREBALLADA


La jornada dotze de Tercera Catalana ha deparat per l’Angulària, una nova victòria molt meritòria, en base a les dificultats que s’han acumulat en tot el partit.

Hem començat amb una banqueta molt reduïda, en la que tant sols la formaven el porter suplent i un jugador de camp. Les absències justificades per lesions, sanció i alguna altra per malaltia, han suposat un problema al míster per encarar aquest encontre davant un bon equip com és La Pobla, i que figurava com a rival directe a batre.  

El problema s’ha agreujat, quan al minut 38, ens quedàvem amb deu jugadors per una expulsió absurda d’ Omar, al veure dos cartolines grogues alhora. Alguns jugadors, encara no han assumit que, per molt que l’àrbitre s’equivoqui, sempre tenen raó i mai es tiraran enrere, per qual cosa, és un error continuar insistint, ja que l’únic que guanyes és invitar a que t’ensenyi la segona, tal com ha passat; has vist l’ altra i, cap a la dutxa, perjudicant a l’equip que ja anava justet d’efectius, amb 52 minuts per davant que es preveien un calvari.

La part positiva és que, en aquest moment, l’Angulària ja anava per davant al marcador  mitjançant un gol de cap de Gastón a centre d’Oriol al minut set.

El partit estava ben encarrilat, però quedava una eternitat per intentar defensar l’avantatge amb inferioritat numèrica enfront un equip que es superava per moments. Com sigui, el descans arribà, i amb ell la feina per l’entrenador de reestructurar el sistema i evitar el que se’ns venia al damunt.

I als dos minuts de la represa, el primer ensurt seriós; falta dins l’àrea i el corresponent penal en contra, que llençat amb tota la intenció del mon, s’estavellà a la creueta i malbarataren l’empat. Aquest regal fou el presagi de que en aquest partit, la sort la tindríem un pel de cara, la veritat sigui dita.

El domini de la Pobla era evident, i el gol podia arribar en qualsevol moment.

Dos xuts més que han rebutjat els pals, la mala punteria dels visitants i la gran tasca defensiva que ha sumat l’Angulària en ple, han fet que els minuts anessin passant amb l’esperança de que el partit es podia tirar endavant sense baixar la guàrdia, i creant inclòs alguna ocasió clara de contracop que no s’ha traduït en gol de miracle.

Una certa tranquil·litat s’ha produït al minut 73, quan pel mateix motiu de dos grogues, era expulsat Mollevi, i les forces s’igualaven altre cop, no sense acusar el desgast que representa als jugadors, el tenir que multiplicar-se durant tants minuts.

El joc ja no era tant pressionant per part del muntanyesos, i l’Angulària ha pogut plantar cara i evitar que cap punt volés d’Anglesola.

Destacar el gran sacrifici de tot l’equip, i en especial dos aturades que a última hora ha fet Oscar, en dos gols que ja és cantaven. 

S’ha suat d’allò més,  però ha valgut la pena. 





A la foto, Arnau Marti, controlant l'esfèrica, davant dos contraris.


ANGULÀRIA: Oscar, Radu, Omar, Oriol, Arnau, Suena, (Gabi), Bonache, Dalghi, (Eric) Segués, Mamadou, Gaston.


LA POBLA DE SEGUR : Armada, J. Mollevi, Rachid, Vila, M. Mollevi, Cissé, Deniz, Muñoz, Toudani, (Eloy),  Martinez, El Madani, (Farré).



Gol: 1-0, min. 7, Gastón.



Arbitre: Olmo Diaz, Regular.