dimarts, 8 de novembre del 2016

ANGULÀRIA 3 - 3 RIALP

L’ANGULÀRIA ENSOPEGA AMB EL CUER

La desena jornada de Tercera Catalana ha propiciat per l’Angulària un inesperat entrebanc; s’ha deixat escapar dos punts enfront el Rialp, darrer classificat i que encara no havia estrenat el seu caseller. Ha sumat el primer punt quan pràcticament ho tenia tot perdut; mancaven tres minuts i l’Angulària guanyava per 3-1. Veure per creure.

Costa assimilar que els partits duren noranta minuts, estigui el marcador com estigui. No es pot baixar la guàrdia fins el xiulet final; no ho hem tingut en compte,  i així ens ha anat.

S’han ajuntat diferents factors que, fins a cert punt poden justificar una mica, aquest accident.
Des del minut trenta, els locals han jugat amb deu homes per una expulsió rigorosa de Marti; una hora amb inferioritat numèrica que, sumat al excés de confiança i conformisme que donava el 3-1, ha avocat a l’Angulària a encaixar dos gols en tres minuts. L’esforç físic de suplir l’aportació d’un company, també ha pogut ajudar.

Sigui com sigui, el resultat no el mou ningú, però sí que pot servir per conscienciar-nos de que no hi ha rival petit, lluitant fins a la fi del partit, sense donar cap mena de facilitat al contrari i, amarrar els tres punts que ja teníem al sarró.

Malgrat l’expulsió, ha estat un partit plàcid fins al final i els gols han pujat al marcador per aquest ordre. Els de l’Angulària, tots en jugades ben elaborades, les ha concretat el golejador de l’equip Oriol Labella als minuts 33, 69 i 79.

Per part del Rialp, l’empat a un el feia Sanchez al minut 48, i a les acaballes, Hurtado igualava el match als minuts 87 i 88, en dos embolics incomprensibles de la rereguarda anglesolina.

Un partit que s’havia treballat la mar de bé per guanyar-lo en inferioritat numèrica, s’ha vist enfosquit per un sorprenent resultat que ningú esperava.

Aquest esport és així, i com a tal, l’hem d’acceptar. Tant sols prendre’n bona nota, i procurar  recuperar els punts en properes confrontacions.

A la foto, Marti, centrant una pilota per a la rematada.

ANGULÀRIA: Eric, Radu, Roger, Omar, Oriol, Arnau, (Suena), Bonache, Marti, Dalghi, (Gabi), Segues, (Mamadou), Gaston.

RIALP: Maxin, Carreto, (Roqué), Gaspà, Caselles, Ben,(Cabezas), Sanchez, Alejandro, Escolà, Hurtado, Montané, Puig.

Gols: 1-0, min. 33, Oriol; 1-1, min. 48, Sanchez; 2-1, min. 61, Oriol; 3-1, min. 79, Oriol; 3-2, min.87, Hurtado; 3-3, min. 88, Hurtado.

Arbitre:Gutierrez Galera, be.