dilluns, 24 d’octubre del 2016

ANGULÀRIA 2 - 1 E.F. TÀRREGA

L’ANGULÀRIA, EN LA BONA LÍNIA

L’Angulària continua en línia ascendent i es situa a la quarta posició de la taula.

En l’últim partit corresponent a la jornada vuit de Tercera Catalana, es va imposar a l’E.F. Tàrrega per un ajustat 2-1, resultat que el permet guanyar una posició a la taula, aprofitant les ensopegades del Vallfogona, Ponts, i la Pobla, que descansava.

Tal com indica el marcador, va ser un enfrontament molt disputat, encara que sense massa futbol. En aquests partits de duel comarcal, vulguis o no, hi ha en joc quelcom més que els punts. El punt d’honor de poder brindar la victòria a l’afició davant un conjunt teòricament superior.

El cas és que el Tàrrega ens va posar el partit molt costa amunt ben aviat; als tres minuts de joc i a la primera arribada i amb la defensa descol·locada, Sala va ser l’encarregat de fer pujar el primer gol al marcador. Les coses no començaven bé, i aquest desconcert va durar tota la primera part, en que els locals, sense poder de reacció, ni sabent trobar l’adequada posició al camp, es contagiaven de l’avorriment del públic i la sensació general d’un primer període molt fluix.

Un desconegut Angulària, tenia que rectificar i posar-hi remei a la segona part.

A la represa, es va notar ràpidament que l’equip no es conformava, i va sortir amb molta més força, pressionant des del primer moment en busca de l’empat que no tardaria en arribar.

Era el minut 49, quan Oriol, en una jugada d’oportunisme, es va colar entre defensa i porter, i desviant la pilota, l’introduí mansament al fons de porteria. Era l’empat que significaria l’inici d’una victòria molt treballada, pel que fa en aquesta part.

Aquesta igualada va servir per encoratjar encara més als locals, i fent-se amos de la pilota, encaraven la porteria rival amb diferents jugades de perill, i el gol podia arribar en qualsevol moment, donat les ocasions creades que no es concretaven.

No va ser fins al minut 71, on es va veure el millor gol de la tarda. Oriol va rebre una pilota passada, s’escorà per banda esquerra, va superar a tres defenses que li barraven el pas, i la passà magistralment al novell Dalghi que, desmarcat, la creuà fora l’abast de Alvarez. Un gran gol que compensava l’esforç i esperit de recuperació que en aquesta segona meitat, acusà tot l’equip.

Encara l’Angulària va disposar de tres ocasions claríssimes, en que el davanter, no va estar encertat, a banda d’un xut al pal a càrrec de Dalghi. També el Tàrrega va tenir la seva quan el nostre porter Eric desvià un fort xut que, tocant travesser, sortí fora.

Una part per a cadascú, però que l’Angulària va saber aprofitar més la seva, i conquerir els tres punts que el col·loquen als llocs capdavanters.

Diumenge vinent, una altra prova de foc; un xoc molt apassionant ens espera al camp del Verdú; un altre duel dels que fan afició i que ningú es vol perdre.

A l'imatge Carlos Dalghi, disputant la pilota a un contrari.

ANGULÀRIA: Eric, Radu, Feher, (Arnau), Roger, Omar, Oriol, Jonatan, (Gabi), Dalgui, (Suena), Segués, (Marti), Mamadou, Gaston.

E.F. TÀRREGA: Alvarez, Musta, (Oliver), Riba, Recasens, Costa, Sala, (Gabarra), Teixé, Mohamed, Rosinés, Burgués, (Raie), Ospina, (Moleres).

GOLS: 0-1, min. 3, Sala; 1-1, min. 49, Oriol; 2-1, min. 71, Dalghi.

ARBITRE: Palau Tartaló, bé.