dilluns, 10 d’octubre del 2016

ANGULÀRIA 2 - 2 BUTSÈNIT

L’ANGULÀRIA SALVA UN PUNT

En el partit corresponent a la jornada sis de Tercera Catalana. l’Angulària ha Salvat un punt, quan, pràcticament, es donaven els tres per perduts.

Un autogol de Cercós en pròpia porteria, ha propiciat la pèrdua de dos punts pel Butsènit.

S’ha d’admetre que els anglesolins no van tenir la seva millor tarda, i que el recent ascendit Butsènit, va fer un bon partit, plantant cara i posant les coses difícils als locals, que no podien desbordar les dos línies defensives. També va ajudar la manca d’aquella miqueta de sort que en actes puntuals, es va produir.  La primera va ser al minut onze, quan el porter visitant va aturar un penal que l’àrbitre va assenyalar. A partit d’aquí es van començar a tòrcer les coses.

Davant aquest fet, els de la Noguera, encoratjats,  van veure que podien treure quelcom positiu d’aquell partit, i van començar a estirar línies, posant a prova la rereguarda local.

Fruit d’aquesta pressió va arribar el primer gol foraster al minut 31, al concretar Vasile, una bona triangulació de tota la davantera.

Amb aquest resultat negatiu, es va arribar al descans, no sense tindre abans, alguna oportunitat per ambdós conjunts, que no es va traduir el gol per mala punteria.

A la represa, l’Angulària no va tardar massa en empatar el partit, ja que al minut 48 Oriol, davant una sortida desesperada del porter visitant, li va fer una gran vaselina, totalment imparable.

Aquest empat semblava el principi d’una remuntada, donat que el joc estava molt igualat,  però quatre minuts mes tard, al 52, Oualid aprofitant els rebots provinents d’una falta, creuava la pilota fora l’abast d’Oscar, que res no va poder fer per aturar-la. Un gerro d’aigua freda que no contàvem.

A partit d’aquí, l’Angulària va ser el clar dominador de la part, però com he dit, dos línies defensives molt contundents i eficaces, aturaven les jugades clares, impedint que els locals igualessin de nou el matx; i els minuts passaven molt ràpid, veien que érem a les acaballes de l’encontre i ens volaven els tres punts davant un rival teòricament inferior, i dic teòricament perquè la realitat va esser una altra. No ens posava les coses gens fàcils, i costava foradar.

Però el coratge i la insistència a vegades tenen premi; i aquest va venir en forma de regal.

Era el minut 87 quan l’Angulària, per enèsima vegada, treia un servei de banda, que com sempre, van a càrrec d’Omar, donada la seva potencia en el llançament. La posà dins l’àrea petita, i el defensa Cercós, a l’intentar rebutjar-la, la desvià al fons de la porteria.

Un gol afortunat que  compensava el penal fallat, i posava un empat just, amb el que va cloure un partit molt complicat per l’Angulària.

Es va salvar un punt, que el permeten mantenir-se a la sisena posició de la taula.

Jonatan i un jugador contrari disputant una pilota.

ANGULARIA: Eric, (Oscar), Radu, Feher,(Arnau Marti), Roger, Omar, Oriol, Jonatan, Dalgui, Segués, Mamadou, Gaston.

BUTSÈNIT: Ortiz, (Semente), Villanueva, Cuñé,(Bia),  Vadillo, Cercós, Oualid, Vasile,(Tomas), Farcas, Bouazza, Padulles, Pacurariu.

GOLS: 0-1, min. 31, Vasile; 1-1, min. 48, Oriol, 1-2, min. 52, Oualid; 2-2, min. 87, Cercós p.p.

ARBITRE: Arnau Ribot, Bé.