dilluns, 3 d’octubre del 2016

TORNABOUS 1 - 3 ANGULÀRIA

L’ANGULÀRIA REMUNTA POSICIONS

Seguint la tònica de recuperació,  l’Angulària ha saldat el compromís de la cinquena jornada de lliga amb una solvent victòria al camp del Tornabous, equip recent ascendit d’aquesta temporada i que encara no ha pogut puntuar, acusant el que el canvi de categoria representa.

No per això va ser una victòria plàcida, donat que el Tornabous, amb l’afany de sumar els primers punts i, amb l’afegit de ser un partit de rivalitat veïnal, no ho va posar gens fàcil als nostres. Un partit d’anada i tornada amb ocasions per ambdues parts, van fer que el xoc es convertís en un bonic espectacle, ja que cap dels dos conjunts va regatejar esforços per endur-se la victòria .

El triomf visitant va radicar preferentment en dos conclusions: una, que l’Angulària més bregat a la categoria i tirant d’ofici,  va administrar el domini per zones, ofegant els intents proposats pels rivals. Els joves locals incorporats, cada vegada amb més confiança, s’acoblen perfectament  al sistema. I l’altra, els petits detalls que, a modo individual, aprofita el nostre davanter Oriol Labella, per transformar en gol moltes de les ocasions creades per la resta de companys. Les tres dianes portaven el seu nom.

Com he dit, les ocasions sovintejaven les dos zones, però les de l’Angulària amb més perill; fet que a la primera meitat, els locals tenien que frenar amb falta les incursions visitants.  I en una de tantes ha arribat el primer gol al minut 21, quan Oriol superant la tanca, l’ha posat a l’escaire dret de la porteria d’ Ismael, que res ha pogut fer  per evitar-lo.

El 0-2 ha vingut precedit per una bona jugada de Mamadou, que ha passat en profunditat una pilota a Oriol que, després de guanyar l’esquena de la defensa, i driblant-se el porter, la creuat irremissiblement. Era el minut 37 i les coses es posaven be pels d’Anglesola, però tres minuts mes tard, l’àrbitre ha considerat penal una falta feta per la nostra defensa. L’encarregat de llençar-lo ha sigut Balasch, que ha enganyat al porter, fent pujar l’ 1-2 al marcador; resultat en que s’arribava al descans, sense  veure’s un clar dominador del partit, i, en conseqüència, de la victòria. Tot estava a l’aire.

A la represa, tres quarts del mateix; els dos conjunts  buscant el  gol; els locals per aspirar a sumar els primers punts, i l’Angulària per sentenciar un partit molt treballat per les dos parts.

L’ afició visitant no ha tingut que esperar massa temps per respirar tranquil·la, ja que al minut 54 Jonatan en una gran cavalcada, s’ha internat per banda esquerra i, amb un passi matemàtic l’ha posat als peus d’Oriol que, molt ben desmarcat, ha fet pujar l’ 1-3 al simultani,  amb la corresponent alegria de jugadors i seguidors, que veient que els tres punts s’acostaven cap a casa.

No obstant però, la cosa es podia complicar, quan al minut 69, Nabil, un bon jugador nostre, s’ha auto-expulsat literalment, al rebre en un minut dos targetes grogues, producte de la disconformitat i  lentitud en sortir del camp al ser substituït; fet que perjudica a la resta de companys que s’han de multiplicar per cobrir la seva absència. Va ser la nota negativa de la tarda.

Malgrat quedar amb deu, l’Angulària no va tenir massa  dificultat per mantenir el resultat fins al final.

Triomf que va representar l’enfilada a la taula i situant-se al sisè lloc de la classificació.
Cel·lebració i dedicatòria del primer gol d'Oriol

TORNABOUS: Ismael, Camats, Remus, Balasch, Làzaro, Arrufat, (Fonoll), Zamora, (Bartolo),  Odin, (Moha), Albert Balasch, Batalla, (Benet), Saiz, (Hamza).

ANGULÀRIA: Eric, Radu, Omar, Oriol, Nabil, Suena, (Marti), Jonatan, Dalghi, (Aimad),  Segués, (Gabi), Mamadou.

GOLS: 0-1, min. 21, Oriol; 0-2, min. 37, Oriol; 1-2 (p), min. 40, Balasch; 1-3, min. 54, Oriol.

Arbitre: Akram Sabri, bé.