dilluns, 26 de setembre del 2016

ANGULÀRIA 5 - 3 TORÀ

PRIMERA VICTÒRIA AMB PLUJA DE GOLS

A la quarta va la vençuda, desprès de dos empats i una derrota, l’Angulària, s’ha reconciliat amb l’afició, certificant la seva primera victòria contra el Torà. Hi ho fet per golejada, que és la salsa d’aquest esport; tot i encaixant-ne tres, a Anglesola s’ha viscut una bona tarda de futbol; vuit gols no es veuen cada dia.

A diferència de les primeres jornades, on la primera part s’acostumava a veure-les venir i  reservar forces per sentenciar a la segona, diumenge, els locals, han arrancat amb força des del primer minut,  amb ganes d’enllestir el partit com més aviat millor, i evitar lo viscut en altres encontres, que, quan ho vols adreçar, ja no hi ets a temps.

Es notava que volien esborrar la imatge equivocada que l’afició estava veient últimament, i amb una motivació admirable, buscaven el gol que encetés la que al final, s’ha convertit en golejada.

No s’ha fet esperar massa, ja que al minut 11, el tri golejador Oriol, ha obert el marcador aprofitant un bon passi interior a càrrec del juvenil Dalghi. El Torà ho intentava sense èxit, gràcies a la bona tasca defensiva, a la vegada que no ha pogut impedir que al minut 35, Gaston, pentinés la pilota, que ha desviat fora l’abast del porter Pons, tot i aprofitant un dels poderosos trets de banda d’ Omar.

I amb aquest resultat còmode, s’ha arribat al descans. Un descans que ha servit per injectar una bona dosi de moral per afrontar la segona, que resultaria sorprenent.

Tant sols posar la pilota en joc i, quan encara no s’havia arribat al primer minut, Oriol ha forçat un penal que, llençat per ell mateix, posava el 3-0 tranquil·litzador.

Però al minut següent, l’Angulària es quedava amb deu jugadors per expulsió justa de Gaston.

Quedava tota la segona meitat per jugar-la amb inferioritat.

Però el locals, de moment no ho van acusar, ja que van ser capaços de marcar dos gols més. El quart, al minut 66 per obra de Dalghi , al acabar una gran jugada d’ Oriol; i el 5-0 el tornava a firmar Oriol al minut 78, quan seguint una passada en profunditat de Suena, i guanyant l’espatlla del central,  per cames, afusellà Pons, que res va poder fer per evitar-lo.

Amb aquest resultat  i mancant dotze minuts pel final, aleshores sí; malgrat els canvis reglamentaris, ja sigui per cansament o amb la tranquil·litat d'haver fet els deures, la relaxació va fer acte de presència, i el Torà ho va aprofitar.

Sembla impossible, però el futbol es així; en set minuts van fer tres gols. El primer al minut 81, obra d’ Argerich; el 5-2 , producte d’un penal just, que va transformar Riera, i el 5-3 definitiu, Ricard al aprofitar una errada col·lectiva de la defensa. Era el minut 88, i no hi va haver més ensurts, tret d’un desviament del nostre porter a corner.

Lo que podia ser un 5-0, excessiu pel global del partit,  es va veure maquillat amb tres gols del Torà, que també va fer mèrits per no encaixar una derrota tant contundent.

ANGULÀRIA: Eric, Radu, Feher, Roger, (Aimad),  Omar, Oriol, Nabil, (Suena), Dalghi, (Marti) Segués, (Gabi),  Mamadou, Gaston.

TORÀ: Pons, Rial, Coletas, Riera, Argerich, Fustegueres, Padullés, (Ricard), Castellana, Bagà, Jolonch, Carrillo.

Gols: 1-0 min. 11, Oriol; 2-0 min. 35, Gaston; 3-0 min. 46, Oriol; 4-0 min. 66, Dalghi; 5-0 min. 78, Oriol; 5-1 min. 81, Argerich; 5-2 min. 85, Riera; 5-3 min. 88, Ricard.

ARBITRE: Parra Cacho, be.