dimarts, 13 de setembre del 2016

ANGULÀRIA 3 - 3 OLIANA

L’ANGULÀRIA NO PASSA DE L’EMPAT

En el partit corresponent a la jornada dos de Tercera Catalana, l’Angulària no ha pogut amarrar els tres punts davant al, fins ara líder provisional, C.F. Oliana.

Els visitants han vingut disposats a mantenir el liderat, i a punt han estat d’aconseguir-ho, ja que al minut 24 ja guanyaven per 0-2. La cosa no pintava massa be pels anglesolins.

L’Oliana ha plantejat un joc molt contundent i efectiu que ofegava les incursions i jugades locals; un equip molt millorat al de la passada temporada, i nosaltres, amb algunes baixes importants, que també s’acusen.

L’Angulària no s’ha arrugat, i ha començat a pressionar amb les seves armes habituals, com són el sortir per les bandes i el contracop, buscant  els dos homes en punta, Nabil i Oriol, per intentar concretar les jugades, i transformar-les en gol.

L’esforç ha valgut la pena, donat que al minut 26, Oriol transformava el primer gol en rebre una bona passada de Arnau. L’Angulària continuava insistint, i novament Oriol empatava el resultat a dos a falta de sis minuts pel descans; aquesta vegada, anticipant-se a la defensa i creuant-la imparable.

Aquest resultat ha posat les coses al seu lloc per anar al descans sense la llosa del desavantatge visitant.

A la represa, i seguint la tònica semblant de la primera part, l’Angulària era lleugerament superior al rival, fruit del qual, al minut 52, el golejador Oriol, autor dels tres gols, aprofitava una indecisió defensiva per batre al porter Espuga, i consumar una remuntada èpica, que provocà el deliri dels aficionats. Era el 3-2 esperançador que s’esperava mantenir, si mes no, i donar la victòria als locals.

Però, com he dit abans, un Oliana combatiu es bolcava en busca de, al menys, l’ empat.

Un altre equip, en veure com era superat després del 0-2, ho hauria acusat, baixant els braços, i procurant no rebre mes correctiu. Però avui l’Oliana ha donat sempre la cara, cercant l’àrea local, fins al punt que, forçant una falta, Pujantell, autor de dos gols, l’ha clavat pel mateix escaire, sorprenent al nostre porter Eric, i fent pujar al marcador el 3-3 que ja no es mouria fins  la fi del partit.

Alguna cosa no funcionava en la tasca defensiva, donat que els tres gols visitants, s’han encaixat mitjançant tres faltes.

Esperem trencar la ratxa d’empats i oferir la primera victòria a l’afició, si pot ser, aquest proper diumenge que tornem a jugar a casa contra el Vallfogona de Balaguer, equip que també ocupa llocs capdavanters.

Afegir que abans del partit s'ha fet la presentació oficial de la plantilla de la present temporada, i una vegada acabat l'encontre, el club, i amb la col·laboració del Ajuntament, ha organitzat un sopar de socis , simpatitzants i jugadors de ambdos equips, que han fet les delicies dels 180 assistents. Agraïr a Marc Iglesias, Quintí Ferrer i companyia l'èxit obtingut en la elaboració de la fenomenal cassola, que ha merescut el general aplaudiment. Esperem no sigui l'ùltima.

ANGULÀRIA: Eric, Radu, Roger, (Suena), Omar, Oriol, Nabil, Marti, (Jonatan), Dalghi,(Arnau), Segues, (Feher),  Mamadou, Gaston.

OLIANA: Francesc, Espuga, (Pantoja), Caubet, (Riachi) Bartoló, Nourddin, Abdenour, Bernaus, Pijantell, Cercos, (Rosas),  Bentoldrà, Bullich.

GOLS: 0-1, min. 18, Pujantell; 0-2, min.24, Nourddin; 1-2, min. 26, Oriol; 2-2, min. 38, Oriol; 3-2, min.52, Oriol; 3-3, min. 69, Pujantell.

Arbitre: Chico Fernandez, be.