dilluns, 5 de setembre del 2016

PONTS 2 - 2 ANGULÀRIA

Primera formació de la Temporada 2016-2017

L’ANGULÀRIA ARRANCA AMB POSITIU

En el primer partit d’aquesta nova temporada, l’Angulària, que continua jugant a Tercera Catalana per haver renunciat a pujar de categoria, ha tret un valuós empat del ,sempre difícil, camp del Ponts.

Vagi per davant que en aquesta nova etapa, l’equip s’ha vist afectat per diferents causes, per la baixa de nou jugadors que l’any passat figuraven en plantilla, i que el seus llocs han estat ben coberts per la incorporació d’altres nou, procedents quatre, de pobles veïns i, la gran novetat important és l’enorme alegria que ha causat la integració dels altres cinc, tots ells anglesolins.
Tres juvenils i dos mes veterans, que han tornat a casa.

Per fi l’Angulària pot apostar, poc a poc, per la política de comptar amb nova sang local que, junt amb la il·lusió que dona el poder defensar els teus colors, fan  que ens mirem amb mes entusiasme, si cap, els seus resultats. Ja són sis, els jugadors del poble. Com és normal, tal vegada no disposin dels minuts que voldríem, però a mesura que la integració veterans-novells es vagi consolidant, de ben segur donaran els seus fruits pels quals s’està treballant.

Pel que fa al partit, que no passarà a l’ història , s’ha posat ben evident la manca, encara, de compenetració d’aquest nou equip que comença a caminar.

Malgrat tot, al conjunt del partit li podem donar un notable, doncs sempre hem anat per davant al marcador i la mala fortuna i dos minuts que han sobrat, han fet que ara no estiguéssim parlant d’una victòria. Al minut 89 un gol en pròpia porta, ho ha impedit.

Els quatre gols a la segona meitat, i els tres darrers, en sis minuts. La primera part es pot dir que ha sigut nostra, però sense encert de cara porta; en canvi a la segona, que el Ponts ens ha pressionat mes, han arribat els gols que han donat emoció fins a l’últim instant.

El primer al minut 67, l’ha fet Oriol al rematar una pentinada enrere de Gastón; jugada assajada que ja es va repetir la passada temporada.

No ha estat fins al minut 83 que el Ponts empatava, al rematar  impecable de cap, Parra, un corner que donava la igualada.

Però cinc minuts mes tard, al 88, l’Angulària es tornava avançar, aquesta vegada obra del debutant Jonatan, que ha transformat de cap, una assistència de Oriol.

Aquest 1-2 semblava que seria el resultat final, però la fatalitat no ho ha permès, ja que al minut 89, el nostre central Feher,  amb l’intent d’allunyar la pilota l’ha introduït en pròpia porta.

Un empat amb gust de derrota, doncs ja teníem la victòria al sac; però s’ha de ser sincers i objectius; en el conjunt dels noranta minuts, no hem estat superiors al Ponts, tampoc ens mereixíem perdre. Per tant, considero que l’empat, és el resultat mes just.

PONTS: Vilaró, Duró, Estany, Cisquella, Parra, Gil, Martin, Martos, (Sala), Parra, Guixes, (Estany), Terre, (Roger).

ANGULARIA: Erci, Radu, Feher, Marti, Omar, Oriol, Arnau, (Segués), Nabil, Dalghi, (Jonatan), Mamadou, Gaston.

Gols: 0-1, min. 67, Oriol; 1-1, min.83, Parra; 1-2, min. 88, Jonatan; 2-2, min. 89, Feher p.p..

Arbitre: El Azouzi Harit, be.