diumenge, 17 de juliol del 2016

NOTA OFICIAL DEL CLUB

L’ANGULÀRIA RENÚNCIA  PUJAR A SEGONA CATALANA

El C.F. Angulària, just guanyador de la promoció d’ascens a Segona Catalana davant el CF. Juneda, al qui va vèncer els dos partits per un global de 5-3, s’ha fet mereixedor de tornar a la categoria que fa dos anys va formar part, i que va haver de deixar de pertànyer, al no poder classificar-se degudament.

Davant l’experiència viscuda aquella temporada,  en assemblea celebrada el passat dia 25 de Juny, ja junta va proposar als socis la renúncia a la mateixa, que es va aprovar per majoria.

El motiu únic i exclusiu és el purament econòmic, donat que una vegada esgotades totes les vies i fonts d’ingressos i finançament, no cobreixen amb garanties, el pressupost que el canvi de categoria representa.

La junta lamenta haver de comunicar aquesta, gens agradable decisió, però com tot en la vida, a vegades tens que fer el que no voldries.

Això no vol dir que el futbol a Anglesola en surti perjudicat, ans al contrari, en l’actual categoria de Tercera Catalana, on ens hi sentim molt còmodes, serem més competitius, no ens sentirem inferiors a ningú, i amb energies renovades, altes i baixes incloses, podrem afrontar una nova temporada amb garanties, tan econòmiques com esportives.

Així ho esperem.

Celebració d'un del gols de la promoció, en aquesta ocasió, de Nabil, a passi d'Oriol.