dimecres, 21 de setembre del 2016

ANGULÀRIA 0 - 1 VALLFOGONA B.


LA VICTÒRIA ES RESISTEIX


Aquest partit de la jornada 3 de Tercera Catalana, tenia que disputar-se a Vallfogona, però atenent la seva petició de que, per motius d’arranjament del terreny de joc, s’havia de permutar, el vam jugar a Anglesola.

Si aquest resultat l’haguéssim encaixat al seu camp, la derrota no seria tan dolorosa, però a casa, cou més.

La veritat és que avui s’han ajuntat dos factors importants que han abocat a perdre els tres punts.

El primer, i s’ha de reconèixer, és el gran equipàs que aquest any ha forjat el Vallfogona; ha integrat jugadors de molt renom i categoria, que l’han fet ser l’equip a batre. Dos partits i dos victòries, jugats a fora de casa.

L’altre, és que aquest any, de moment l’Angulària, te una plantilla curta, i si afegim que faltaven tres titulars, ens vam quedar pràcticament sense banqueta, acusant la manca d’efectius en defensa i atac.

La primera part, va ser dominada clarament pel Vallfogona, fruit del qual, al minut 32, Rodriguez marcava l’únic gol de la tarda en un clar fora de joc, reconegut per l’àrbitre al final del partit. Això no és excusa per justificar la superioritat visitant, encara que al minut 40 podíem haver empatat quan, un xut de Oriol es va estavellar al pal. El partit podia haver canviat.

Amb cinc jugadors del poble, vam començar la segona meitat, i el panorama va canviar a bé.

Ja li jugàvem de tu a tu al Vallfogona, a base de coratge i la voluntat de que els punts es quedessin a casa; vam tenir ocasions mes clares que a la primera; arribàvem amb mes perill, posant més pressió als contraris i el gol podia caure en qualsevol moment, però una defensa molt ordenada i contundent, malbaratava el perill, fent inútils els intents locals. Es va disposar de tres ocasions molt clares, que els davanters no van encertar a concretar. Estava escrit que aquest partit l’havíem de perdre, ja que malgrat el joc desplegat a la segona part, no vam poder esgarrapar cap punt, viatjant els tres cap a Vallfogona.

No per això ha de decaure la moral, s’ha d’acceptar la derrota com a tal, esperant recuperar efectius i, a ser possible, ampliar un pel la plantilla, per compensar les inevitables baixes, que, com avui, és produeixen.


A recuperar diumenge vinent, davant el Torà també a casa, els punts que ens puguin col·locar en millors posicions. 

ANGULÀRIA: Eric, Radu, Feher, Omar, Oriol, Jonatan, Marti, /Arnau), Dalghi, (Suena), Segués, Mamadou, Gaston. 

VALLFOGONA DE B. Espigares, Casals, (Sarret), Carrasco, Burgués, Rodriguez, (Jordi),  Cuellas, (Farras),  Vera, Velillas, (Call),  Martinez, Jimenez, (Castillo),  Alaman. 

GOL: 0-1, Min. 32, Rodriguez.

ARBITRE: Fajardo Victoria, regular.


Jugada d'atac de l'Angulària