dilluns, 2 de maig del 2016

ANGULÀRIA 3 - 1 ALCARRÀS

VICTÒRIA DE PRESTIGI

L'equip, dedicant la victòria a l'afició.

La jornada 30 de Tercera Catalana ens ha regalat un autèntic partit de Festa Major entre l’Angulària, tercer classificat,  i el fins ara líder Alcarràs.

Si en un encontre de futbol hi ajuntem per part dels dos conjunts, ganes de guanyar, entrega total durant tot el partit, bon futbol, dos estratègies diferents, gaudir i fer gaudir  al nombrós públic, aquest és un bon exemple del que s’ha viscut al Municipal d’Anglesola.

S’esperava amb molt respecte la visita del líder, conscients del seu potencial i de la gran temporada que duen a terme, en la que tant sols havien perdut un partit.

Respecte sí, però també convençuts de que els hi podíem tornar la derrota soferta a casa seva, si es plantejava un sistema com el d’avui.

El mister ha dibuixat un 5-4-1 descarat, i l’ha encertat de ple; donant la pilota al contrari en moltes fases del partit, esperant al darrere les arribades que eren tallades per les dos línies defensives amb contundència i eficàcia. Els quatre de mig camp, a la vegada que ajudaven la rereguarda, nodrien de pilotes a l’únic home en punta, sobretot els dos carrilers, que  se sumaven a l’atac. I aquí ha estat la clau de la victòria; jugar clarament al contracop, ja que Oriol, l’únic home en punta, no necessita massa per aprofitar les ocasions, encara que siguin poques, i transformar-les en gol. Avui ho ha fet en dos ocasions.

També val a dir que al primer minut, una vegada tret del centre, el porter foraster, ja recollia la pilota del fons de la xarxa. Nabil ha culminat aquesta primera jugada en un tir dur, a ras de pal, i feia pujar l’ 1-0 al marcador. Vist i no vist, però l’Alcarràs ja anava a remolc, cosa que ha fet fins al minut 89, una vegada ja havien encaixat un sever 3-0; massa bonic per ser veritat, però era la pura realitat que costava d’assumir per part visitant, donat que no estan acostumats a un correctiu semblant.

També és veritat que els gols els hem fet als minuts que fan mal. Com he dit, el primer al inici del partit, i el segon al minut 45, quant Oriol li guanyava l’esquena al defensor i creuava l’esfèrica, imparable, al fons de porteria. Un 2-0 imprevist que enviava els equips als vestuaris.

A la segona part, encara s’accentuà mes la seva pressió, però els nostres, en la mateixa línia i serietat, no donava cap opció clara al contrari, que, a mesura que passaven els minuts, els nervis afloraven i tothom volia escurçar diferències, amb el risc que això comporta. El domini seu era aclaparador, però ni llençant faltes ni amb varies corners a favor, podien travessar la xarxa defensiva, que avui ha estat perfecta a l’alçada d’un excel·lent.

I tal com he dit mes amunt, aquest domini a vegades te conseqüències negatives, posant-se de manifest al minut 76 i arribant la definitiva estocada; quant de nou Oriol, en una jugada molt semblant al segon, ha guanyat la posició al defensor i d’una volea impressionant, ha afusellat literalment a Carlos, que res no ha pogut fer per impedir que el 3-0 pugés al marcador i fent exultar d’alegria a tota la parròquia.

L’Alcarràs ha encaixat amb resignació i molt esportivament aquest resultat, per ells gens habitual, i l’Angulària s’ha relaxat un pel; motiu pel qual al minut 89, Rey ha marcat el gol de l’honor.

Ells hi ha posat el joc i l’Angulària els gols, que és el que compta. L’estratègia i plantejament del nostre tècnic Casty, avui li ha guanyat la partida al Sr. Aranda de l’Alcarràs .

Aquest resultat fa que  l’ E.F. Tàrrega, recuperi el liderat, després de la seva victòria a Torà. El pròxim partit el jugarem precisament a Tàrrega, camp que també necessitarem deu i ajut per treure un bon resultat.

ANGULÀRIA: Oscar, Radu, Gil, Omar, Oriol, Younes, (Younes),  Aliou, Porras, Nabil, (Marti), Guerrero, (Abdoulaye), Gaston.

ALCARRÀS: Molina, Aparicio, (Ropero), (Fatty), Romero,Tutusaus, Murillo, (Florensa), Garcia, Segura, Alvarez, (Rey),  Calvo, Gilart, Aguilà, (Aparicio).

Gols: 1-0, min. 1, Nabil; 2-0, min.45, Oriol; 3-0, min. 76, Oriol; 3-1, min. 89, Rey.

Arbitre: Carlos Salina, be.