dilluns, 23 de maig del 2016

ANGULÀRIA 5 - 0 SOLSONA "B"

L’Angulària, segon, en lloc de promoció.

Jugada d'atac a càrrec de Younes i Oriol.

En la penúltima jornada de lliga del grup 14 de Tercera Catalana,  l’Angulària va fer els deures i va acomiadar la temporada com a local, amb una contundent victòria sobre el Solsona “B”, equip situat a la zona mitja de la taula i que s’endugué una maneta cap al Solsonés.

Aquesta victòria ens permet superar a l’ E.F. Tàrrega i situant-se en segon lloc de la classificació, posició que ens permet, a hores d’ara, disputar la promoció d’ascens a Segona Catalana, a l’espera del que succeeixi en la propera i última jornada. Fet que s’ha produït com a conseqüència de que el Tàrrega no va se capaç de puntuar  en el seu desplaçament a La Pobla de Segur. Empatats amb 74 punts, el gol - average particular ens és favorable.

Diumenge, el Solaona no ens va plantejar massa problemes; ben aviat es va poder veure que damunt el terreny de joc, existia certa diferència en tots els sentits i que els gols no es farien esperar. A mesura que passaven els minuts les ocasions sovintejaven i al finalitzar la primera meitat, el marcador ja reflectia un clar 3-0.

El Solsona, amb mes voluntat que joc, ho intentava, i en alguns moments donava la sensació de voler recuperar el domini, però el conjunt local anava per feina i no concedia opcions per cap mena d’ensurts.

La segona part, calcada a la primera, es van fer dos gols mes que arrodonien una golejada de cloenda davant l’afició en l’últim partit a casa, i tancant una temporada per emmarcar. Una sola derrota a casa i dos a fora.

Els cinc gols, repartits en dos jugadors, van ser d’allò mes  bonics, Oriol (3) i Nabil (2) els seus autors.

El primer al minut 10, fou a càrrec de Nabil, que des de fora l’àrea engaltà una volea que entrà pel mateix escaire.

El 2-0  al minut 19, el feu pujar al marcador el pitxitxi de la categoria Oriol Labella, que aprofitant una errada del seu marcador, encarà porta i driblant al porter, entraren els dos dins porteria.

El 3-0 al minut 28, es mereixia ser gravat, ja que va ser producte d’un penal i finalitzat al mes pur estil del que vàrem veure  recentment en un partit del Barça. Gaston situa la pilota al punt de penal, amaga el xut i el cedeix en curt a Oriol que l’empeny al fons de la xarxa, davant la sorpresa del porter Vila. Un curiós gol per la seva novetat d’execució.

El 4-0 al minut 47, va ser fruit d’una triangulació ben portada per tota la davantera que Nabil va finalitzar amb un gran tir creuat.

I l’últim, 5-0 al minut 67, va ser obra novament d’Oriol en el llançament d’una falta que, entrant per l’escaire dret, feu inútil l’estirada del porter, a la vegada que s’anotava un altre “hat trick” particular. Ja porta anotats trenta set gols en lo que va de lliga.

I com a tancament de temporada, diumenge visitem Oliana, un equip de la zona baixa però que ja s’ha assegurat la permanència. Com sempre, nosaltres anirem per la victòria.

ANGULÀRIA: Oscar, Gil, (Valls), Omar, Aaron, Oriol, Younes, Aliou, Nabil, Marti, Guerrero, (Ibra) Gaston.

SOLSONA "B": Vila, Garcia,(Viladrich), Solé, Novelles, Comellas, Rovira, (Montaner),  Argerich, Garriga, Moreno, Mota, Xandri.

Gols: 1-0, min. 10, Nabil; 2-0, min. 19, Oriol; 3-0, min. 28, Oriol; 4-0, min. 47, Nabil; 5-0, min. 67, Oriol.

Arbitre: Pau Barnils Delgado, be.