dimarts, 31 de maig del 2016

OLIANA 1 - 4 ANGULÀRIA

L’ANGULÀRIA, SUBCAMPIÓ, FARÀ LA PROMOCIÓ

Els jugadors, celebrant la victòria i el subcampionat.

Com a cloenda de la present temporada a Tercera Catalana, l’Angulària no ha pogut acomiadar-se millor de la seva afició, que en un bon nombre s’han desplaçat a Oliana per veure una altra gran victòria a domicili.

L’Oliana, equip situat a la zona baixa, i que te la permanència assegurada, jugava i deixava jugar, fet que ha permès no oposar massa resistència a un Angulària que anava a segellar la gran temporada recent acabada, en la que l’ha finalitzat com a subcampió.

Aquesta privilegiada posició, ens permet disputar la fase de promoció a doble partit contra el segon del grup 13, que en aquest cas és el C.F. Juneda, equip que ja havia format en categories superiors. Eliminatòria que esperem disputar-la dignament i que guanyi el que s’ho mereixi.

Pel que fa al partit, ha sigut distret i entretingut, amb certa incertesa que no s’ha resolt fins la segona part, ja que al descans el marcador indicava taules amb 1-1.El primer marcat per Younes al minut 13 i l’empat anava a càrrec del local Bartolo, al minut 33 de penal.

Les forces estaven mes o menys equilibrades, però en cap moment donà la sensació de que aquell partit el podríem perdre.

A la represa, l’Angulària, com en molts altres partits, se superava a ell mateix, practicant un millor futbol i bolcant-se al camp contrari, mirant d’enllestir com mes aviat millor l’encontre, i desfer el dubte de l’empat a cop de gols.

La millor mostra, es que al cap de sis minuts, el marcador es canvià a 1-3, per tranquil·litat de jugadors i afició, obra els dos d’Oriol Labella, als minuts 47 i 51, gols d’autèntic davanter, a qual de millor factura; i és que aquest jugador no necessita grans coses per convertir les ocasions en gol. Ha tancat la temporada amb un total de 39 gols, convertint-se en el màxim golejador dels dos grups de Tercera Catalana.

A partir d’aquí i amb aquest resultat, els locals han baixat els braços, sense poder impedir que l’Angulària continués gaudint  del bon joc i arrodonís el resultat de 1-4, mitjançant la culminació d’un bon atac i que Abdoulaye, a boca de gol, posés la pilota fora l’abast del porter Espuga. Un gol que tancava una bona tarda de futbol i una temporada magistral que ens han regalat els jugadors del C.F. Angulària, dirigits pel seu entrenador Sr. Xavi Castillejo.

OLIANA: Espuga, (Bryan), Guettaf, Solanelles, Bartoló, Bullich, Martinez, (Agdenour),  Lluch, Nourddin, (Ordoñes), Oussama, Pujantell, Puig.

ANGULÀRIA: Oscar, Gil, Omar, Aaron, (Abdoulaye),  Oriol, Younes, Aliou, Porras, (Porras), Nabil,(Radu), Guerrero, (Abdeslam),  Gaston.

Gols: 1-0, min13, Younes; 1-1, min. 33, Bartolo; 1-2, min. 47, Oriol; 1-3, min. 51, Oriol; 1-4, min. 86, Abdoulaye.

Arbitre: Rosco Ferriz, be.