dilluns, 16 de maig del 2016

LA POBLA DESEGUR 1 - 3 ANGULÀRIA

NOVA VICTÒRIA A DOMICILI


Quant tant sols queda dos jornades per finalitzar la lliga, amb  el triomf aconseguit al camp de La pobla, l’Angulària, amb 71 punts, s’assegura matemàticament, com a mínim, el tercer lloc de la classificació, a l’espera del que faci demà l’E.F. Tàrrega al camp de Tremp. Per superar-lo, tindria que perdre dos dels tres partits que te pendents, i nosaltres guanyar els dos restant, tasca bastant difícil, donada la bona trajectòria dels targarins.

L’actual tercera plaça, ens obre les portes per disputar el Trofeu Pepito Esteve, torneig que disputen els tercers i quarts dels dos grups de tercera catalana. El tercer del grup XIII, s’enfronta al quart del grup XIV a doble partit; i els guanyadors juguen a partit únic la gran final en un camp neutral a designar per la Federació. Esperem poder-la disputar, i, posats a demanar, que la fantàstica copa viatgi a Anglesola.

Encara que aquest resultat, sembli ha priori, hagi estat un partit fàcil i còmode, res mes lluny de la realitat. La primera part, hem dominat lleugerament nosaltres; d’aquí els dos gols en 24 minuts; encara que s’arribà al descans amb un ajustat 1-2.

El 0-1 ha estat conseqüència d’una falta treta per Omar i que Younes ha desviat la trajectòria amb la punta de la bota, tocant al pal i entrant.

El 0-2 obra del golejador Oriol, ha estat mes elaborat, en jugada col·lectiva Younes rep una pilota i dribla al marcador, i justament sobre la línia de fons, la centre al punt de penal, que amb la canya a punt, Oriol l’envia al fons de porteria. I és que en aquesta primera meitat l’Angulària, donava la sensació de molta superioritat.

A tot això i al minut 34 , amb un xut net sense massa perill, la Pobla escurçava diferències, doncs en l’única errada del nostre porter Oscar, ha fet que la pilota se li esmunyís   entre les mans i quedés a peus de Llebot, per posar emoció i que el 1-2 pugés al marcador.

La segona part se’ns ha fet molt llarga, ja que tot el joc i domini que hem ofert nosaltres al primer temps, no se encara com, ha passat a l’equip contrari. S’ha capgirat tot com un mitjó. 

Nosaltres no passàvem de mig camp, i ells s’han bolcat sobre porta, en busca de l’empat com a mínim, i no hauria estat una injustícia. Faltes i corners encara en tiren ara, i el gol s’ensumava, però amb deu homes defensant, deixant el davanter en punta, era molt difícil  que poguessin entrar i disparar amb claredat. Hem de reconèixer que hem tingut molts problemes per evitat l’empat.

Però de nou la tàctica del mister ha funcionat. Quan mes estirat estava el Pobla, i amb la rereguarda una mica descoberta, el solitari davanter ha rebut tres pilotes llargues; les dos no han transcendit a causa d’un fort cop que arrossega del partit anterior, però que una ha fregat el pal. En la tercera no ha fallat; ha pogut desfer-se del marcador i, davant la sortida desesperada de Mollevi, li ha regalat una vaselina, totalment imparable. Era el 1-3 al minut 76, i aquest gol donava calma als anglesolins, mentre el Pobla el rebia com un gerro d’aigua freda, tirant pel terra lo que tants minuts havia intentat.

Continuaren pressionant, i alguna ocasió han tingut encara, però el bloc visitant, ja veia que aquell resultat li era molt favorable, i no es podien permetre donar mes la iniciativa al contrari. S’han incrementat les marques i la defensa posava pany i forrellat en aquella porteria que ja no es veuria mes creuada per la pilota contraria.

Un petit avantatge és el camp de terra, al que ells ja estan habituats. Els nostres ho notàren.


Una victòria molt soferta davant un equip que ha fet l’impossible per evitar-la.

LA POBLA S.: Molleví, Rachid, Ramon, Arnau, De la Paz, (Roset), Mandong, (Gonzalez) Sissoko, Llebot, Bellera, Martinez i Miquel Mollevi.

ANGULÀRIA: Oscar, Gil, Omar, Aaron, Oriol, Younes, Aliou, Nabil, (Abdeslam), Abdoulaye, Marti, (Ibra), Gaston.

Gols: 0-1, min. 15, Younes; 0-2, min. 24, Oriol; 1-2, min. 34, Martinez; 1-3, min. 76, Oriol.

Arbitre: Alvarez Contreras, bé.