dimarts, 10 de maig del 2016

E.F. TÀRREGA 1 - 1 C.F. ANGULÀRIA


L’ANGULÀRIA DESBANCA DE NOU AL LIDER


Celebració del 0-1, obra de Oriol a passi de Porras.


A falta de tres jornades per finalitzar la lliga de Tercera Catalana, l’Angulària s’està convertint en el jutge que posa a prova quin serà el líder d’aquest grup 14.

Diumenge passat, l’Alcarràs va perdre el liderat al sortir derrotat del Municipal d’Anglesola, en favor de la E.F. Tàrrega que el va superar per un punt.

Dissabte,  vam visitar el Joan Capdevila, i l’E.F. Tàrrega no va ser capaç de sumar els tres punts, havent-se conformar amb un empat, com a mal menor.

Donat que el C.F. Alcarràs guanyà el seu partit enfront el Pobla de Segur, fa que  de nou, ocupi la plaça de líder, també a un punt per sobre del Tàrrega.

Per això dic que, en aquests dos últims partits, l’Angulària ha estat l’àrbitre que decidia el primer lloc. A partir d’ara, en aquests tres partits que resten,  ja serà cosa seva.

Per la nostra part, ens estem consolidant a la tercera posició, i ja tenim plaça assegurada per disputar el prestigiós trofeu Pepito Esteve.

El partit en sí, que podríem considerar com a derbi comarcal, s’ha jugat sense cap complexi per part de l’Angulària davant el líder, que avui, francament no s’ha mostrat com a tal.

Els visitants s’han avançat al marcador al minut 14 per obra del golejador Oriol, que al rebre un passi de cap de Porras, ha empalmat un fort xut creuat, batent sense remissió el porter Pont.

Lluny del conservadorisme, l’Angulària aquesta primera part, ha creat molt mes joc i ocasions com per haver sentenciat l’encontre. Es pot dir que al primer temps s’ha perdonat massa, i normalment, quan perdones et passen factura.

L’empat ha arribat al minut 36, quan el Tàrrega s’ha vist beneficiat amb una falta molt prop de l’àrea; falta que ha llençat Jhony;  el porter tapat per defenses, no ha vist com la pilota tocava al pal i entrava. Un gol de mala sort que donava ales al Tàrrega per capgirar el marcador, però que no s’ha bellugat en els minuts que restaven pel descans, ni en tota la segona part.

En la represa, l’Angulària ha tingut mes feina per contrarestar els contratemps i lesions; donat que al minut 48 Radu veia la segona groga, i deixava l’equip amb deu jugadors pràcticament tot el segon temps. A raó d’això, els locals han començat a pressionar i crear mes ocasions, aprofitant la falta d’un defensa, però últimament la defensa és un del punts forts de l’equip.

Tota aquesta abalança , també comporta el seu perill, ja que el contracop és una tàctica en la que els anglesolins s’hi troben a gust. Prova d’això és que n’ha disposat de dos o tres que no han entrat de miracle.

Per si faltaven mes desgràcies, al minut  setanta i en una jugada fortuïta, el nostre golejador Oriol s’ha lesionat al genoll dret, tenint que abandonar el terreny de joc per no tornar-hi entrar. Com que ja s’havien esgotat els canvis, l’equip ha tingut que tirar del carro amb nou jugadors, que multiplicant-se cadascun han mantingut l’empat fins el final con autèntics herois.

Inclús amb nou, en els darrers compassos, encara hem disposat de dos ocasions que es mereixien  ser gol, sobretot en la primera, en que un jugador ha pogut salvar sota pals una rematada de cap que ja entrava.


En resum, un partit que sense passar a l’historia, s’ha viscut intensament fins al final, donant com a bo el resultat per ambdós equips.

E.F. TÀRREGA: Pont, Riba, Martinez, Florensa, (Jimenez), Sans, Jhonny, Ximenes, (Moleres), Cos, (Sala),  Gual, Costa, Anglarill.

C.F. ANGULÀRIA: Oscar, Radu, Gil, Omar, Oriol, Younes, (Aaron), Aliou, Porras, (Ibra), Nabil, Guerrero, (Abdoulaye), Gaston.

Gols: 0-1, min. 14, Oriol; 1-1, min. 36, Jhonny.

Artibre: Pol Godia Solé, be.