dimarts, 26 d’abril del 2016

ANGULARIA 6 - 1 GUISSONA "B"

L’ANGULÀRIA LI FA UN SET AL GUISSONA

En el partit corresponent a la jornada 29 de Tercera Catalana, l’Angulària es va refer de la derrota del diumenge anterior enfront el Cervera; i va ser el Guissona “B” el que va pagar els plats trencats, endossant-li sis gols, al pur estil d’un partit de tennis.

Encara que no anaven sobrats d’efectius, per lesions i altres causes, els locals van sortir disposats a demostrar que lo del diumenge passat va ser un accident.

El Guissona, equip situat a la part baixa de la taula, va aguantar mentre les forces els hi responien, anant al descans amb una ajustada desavantatge de 2-1 favorable als anglesolins.

El primer, als dotze minuts, obra de Oriol, ja donava confiança per no haver d’anar contra rellotge. Però en aquest joc, de confiança, la mínima, ja que dos minuts mes tard, en una falta molt llunyana Bahloul, va sorprendre a Oscar, i la clavà per tot l’escaire. Taules altra vegada, que van durar fins al minut 41, en el que de nou Oriol, posava per davant als locals, acabant una jugada de contracop.

A la represa es va posar en evidència la diferència de punts entre ambdós equips. Els visitants es van enfonsar quan al cap de sis minuts, novament Oriol, autor avui d’un hat-trick, feia pujar el tercer al marcador, culminant una bona jugada amb Younes.

L’Angulària creixia i el Guissona anava a menys; les jugades de perill eren constants, i això normalment desemboca en gols.

Amb les ganes i la voluntat que hi posaven els visitants, no eren suficients per frenar un Angulària que avui, si que li sortien les coses i no tenia la mala sort com aliada, tal com va passar el partit anterior contra en Cervera.

Amb el rival contra les cordes, els gols van arribar paulatinament. Així que al minut 68, Nabil, rabent un bon centre per banda esquerra, en mig d’un munt de cames, empenyé la pilota al fons de la porteria. Un 4-1 molt tranquil·litzador.

Però avui els nostres tenien fam de gol, i al minut 81 Gaston rematà de cap una centrada des de fora l’àrea, fent inútil l’estirada les voluntariós porter Gabriel.

Encara va quedar temps per firmar una golejada que no es veu massa sovint.

Crec que aquest va ser el millor gol de la tarda; Gerard controla una internada del Guissona, avança prop de la línia de mig camp, i amb un centre precís posa la pilota a l’àrea, i Nabil venint de segona línia, engalta una volea que res no va poder fer ni defensa ni porter.

Amb aquest 6-1 l’equip es reconciliava amb la seva afició, mantenia la tercera posició tot i esperant el diumenge vinent  la visita del líder Alcarras, partit que es preveu molt diferent.

ANGULARIA: Oscar, Radu, Gil, Oriol, Younes, Remus, Omar), Aliou, Nabil, Abdoulaye, Guerrero, (Guerrero), Gaston.

GUISSONA: Gabriel, Bahloul, Sarr, (Vendrell), Areny, Vilardell, Comelles, Peralba, Garcia, Chamorro, Sangare, Gené.

Gols: 1-0, min. 12, Oriol; 1-1, min. 14, Bahlouol; 2-1, min. 41, Oriol; 3-1, min. 51, Oriol; 4-1, min. 68, Nabil; 5-1, min. 81, Gaston; 6-1, min. 89, Nabil.

Arbitre: Edgar Silva, molt be.