dimarts, 19 d’abril del 2016

ANGULÀRIA 0 - 1 CERVERA B

EL CERVERA TRENCA LA BONA RATXA
 
Nabil, creant jugada d'atac.
En partit corresponent a la jornada 28 de Tercera Catalana, el Cervera s’ha imposat a l’Angulària i ha trencat la bona ratxa de resultats, especialment a casa, ja que és el primer partit que els d’Anglesola cedeixen els tres punts en tota la temporada.

Aquest partit la guanyat el que mes sort ha tingut de cara porteria. Podem dir que el primer temps ha estat lleugerament del Cervera, que ha millorat sensiblement l’equip i resultats últims, no es mereix ocupar el tercer lloc a la taula.

Amb molta confiança en ells mateixos, els cerverins, i estic parlant del primer temps, han creat mes ocasions, però poques de clares, a les que responia la nostra defensa i porter; però al minut 28 i aprofitant un rebuig de la defensa, Kone lliure de marca ha fet pujar el 0-1 al marcador; que al cap i a la fi, seria el resultat definitiu.

Fins al descans, l’Angulària, ha buscat l’empat que no arribaria.

A la represa, i amb dos canvis alhora, la truita s’ha girat totalment, sent  els locals els que s’han fet amos i senyors del partit en totes les línies.

Però quant un partit està predestinat a que l’has de perdre, encara que juguessis una hora mes, el resultat seria el mateix.

Es buscava els gols de totes les maneres possibles, però per tres vegades consecutives, quant la pilota ja havia superat defenses i porter, es posaven els pals de la porteria pel mig i rebutjaven lo que podien haver estat tres gols que ja es cantaven; però tal com he dit al començament, avui la sort ens ha donat l’espatlla i ha afavorit al Cervera, que en el conjunt dels noranta minuts, no ha estat superior  a nosaltres, ans al contrari; tan sols en la segona meitat, s’han fet mèrits per que els tres punts es quedessin a casa, però el futbol és així i com a tal l’hem d’acceptar. El proper partit pot ser al revés.


Ara tenim dos partits seguits mes a casa, que de poder-los guanyar, ens asseguraríem l’actual tercera plaça, però ens visita ni mes ni menys que el líder Alcarràs, una fita difícil de superar, però confiem que, a diferència d’avui, al menys, la sort vagi repartida.

Angulària: Oscar, Radu, Gil, (Porras), Omar, Aaron, (Nabil),  Oriol, Younes, (Marti), Remus, Aliou, Abdoulaye, Guerrero, (Ibra).

Cervera B.: Eric, Toldrà, Segura, Kirilov, Borda, (Andessalam), Cissé, Boubacar, Kone, (Dalmases), Bryan, Mamadou.

Gol: 0-1, minut 28, Kone.

Arbitre: Barta Calin, be.