dimarts, 5 d’abril del 2016

ANGULARIA 1 - 1 CASTELLSERÀ

JUST REPARTIMENT DE PUNTS

En partit corresponent a la jornada 26 de Tercera Catalana, l’Angulària, tercer classificat, y el Castellserà, ocupant la cinquena posició, han ofert a les dos aficions que si han desplaçat en bon nombre, un dels millors encontres disputat al municipal d’Anglesola.

El Castellserà que està gaudint d’una  ratxa de bons resultats, i l’Angulària imbatut com a local i amb tretze jornada sense perdre, per lògica, s’endevinava una gran tarda de futbol.

Com així ha estat. Els visitants, valents, des de bon antuvi, han anat pel partit i han estat posant contra les cordes als locals, que durant el primer quart d’hora es veient superats per un Castellserà ambiciós .

Fruit d’aquest domini, han forçat un penal, que l’àrbitre ha concedit, i que Rodriguez no ha perdonat, fent pujat l’ 0-1 al marcador; tant sols era el minut 5 i les coses no pintaven massa be pels locals.

Però tant sols, i per sort, l’assetjament ha durant fins que els locals s’han adonat que el Castellserà els podia amargar la tarda. A partit d’aquest moment, l’Angulària ha recuperat l’ofici i el bon futbol, contrarestant el gran joc visitant i arribant amb certa freqüència a l’àrea de Prat.

I Al minut 33, han tornat les coses al seu lloc, quant en una jugada per banda esquerra, ha culminat amb un centre que, sobre la marxa, Porras l’ha creuat fora l’abast del porter. Era l’empat a un que es mantindria fins al final del partit.

Els 57 minuts que restaven fins al xiulet definitiu, és quant s’ha vist el millor futbol per part dels dos conjunts; cap d’ells es resignava amb un punt; amb molt coratge i entrega total, els dos equips no donaven treva  al contrari, lluitant per marcar algun altre gol, però les defenses s’imposaven a les davanteres evitant el desnivell. Fer menció especial al nostre porter Oscar, que va tindre una de les millors tardes, i a tota la rereguarda que, amb anticipació i contundència, van frenar els atacs visitants.

Ens ha visitat un dels millors equips del grup, encara que no ho reflecteixi la taula

Un puntet mes que arrodoneix la xifra dels 60. Felicitem a tot el conjunt de l’Angulària per la seva entrega total i com no, al Castellserà que ha estat un digne rival.

ANGULÀRIA:Oscar, Radu, Omar, Aaron,(Remus), Oriol, Younes,(Valls),  Porras, Nabil, Abdoulaye, Guerrero, (Gil), Gaston, (Aliou).

CASTELLSERÀ: Trap, Folguera, Arrufat,(Alsina), Rodriguez, Eroles, (Sahel) Cercos, Fonoll, Pampols,(Priego),  Comelles, Pros, Sals.

Gols: 0-1, min. 5, Rodrigues (p); 1-1, min. 33, Porras.

Arbitre:Casey Espart, be.