dimarts, 12 d’abril del 2016

BELLCAIRENC 3 - 3 ANGULÀRIA

CONTINUEM SUMANT

En la jornada 27 de Tercera Catalana, l’Angulària segueix en la seva bona ratxa d’imbatibilitat i treu un valuós punt del sempre difícil i complicat camp de Bellcaire.

Malgrat el partit s’havia posat molt de cara pels forasters, el Bellcairent han sabut remuntar i ficar-se davant del marcador, però l’Angulària, en els minuts finals, ha posat les taules del 3-3 i endur-se un important punt cap Anglesola i distanciar-se una mica mes del Ponts, quart classificat, que ha perdut al seu desplaçament a Tremp; ara el tenim a nou punts, i si les coses no es torcent, si mes no, ens daria l’opció de disputar el prestigiós Trofeu Pepito Esteve.

El 0-1 l’ha fet el defensa Gerard Gil, després de recórrer per banda esquerra s’ha inventat un centre-xut que amb l’ajut del vent, l’ha colat per tot l’escaire dret del porter. Era el minut catorze.

El 0-2 ha sigut fruit d’una jugada assajada; Younes treu un corner en curt sobre Oriol, que sense dubtar, enganxa  una paràbola que es cola, aquesta vegada, per l’escaire esquerro del porter, sense tindre cap altra opció que recollir la pilota del fons de porteria. S’havien complert 34 minuts.

A partit d’aquesta renda, el Bellcairenc s’ha desvetllat, i abans del descans, concretament al minut 37, en una mala entesa entre el porter i la defensa, per allí s’hi ha colat Sala, desviant la pilota fora l’abast del nostre porter Oscar.

A la represa, ja s’intuïa que si nosaltres no marcàvem el tercer, la cosa es podia complicar, tal com així ha succeït. Ara, amb el Bellcairenc a favor de vent, i avançant línies, arribaven amb mes perill, i la prova és que al minut 56 en una centrada damunt l’àrea, Lamin, s’aixecà per damunt la defensa, i de gran cop de cap ha establert l’empat en un partit realment difícil de jugar.

Amb els locals que tenien fe en la remuntada i un Angulària sorprès per la reacció dels de casa, podia passar qualsevol cosa; el Bellcairenc continuava empenyent, i no ha parat fins que en una jugada embolicada, amb tots els jugadors bolcats, Sala novament, ha desviat l’esfèrica  al fons de porta, i establint en el minut 64 el 3-2 que certificava una remuntada que ningú s’hagués imaginat.

Quedava temps i l’Angulària amb mes força que joc, anava buscant un premi que justifiqués la gran diferència de punts que separa als dos equips (30).

El premi l’ha buscat i trobat Younes, que al minut 78, agafa la pilota i comença ha desfer-se de contraris de cara a porta; i quan es plantava davant porteria, la defensa local, no ha tingut mes remei que frena’l en un clar penal.

El llençar-lo ha anat a càrrec del golejador Oriol, que en aquesta ocasió no ha estat encertat, i el porter ha rebutjat el xut, però Abdoulaye que estava al aguait, l’ha rematat impecable al fons de porteria, establint així l’empat que crec just, ja que cada equip ha disposat d’un temps cadascun.

Un penal encara molt mes clar a favor nostre, s’ha produït al minut 84, però que el àrbitre no ha volgut xiular, no estava l’ambient per un altre penal.

Bellcairenc: Fontanet, Bergé, Navau, Cortasa, (Vilagines) Lamin, (Galceran), Guix, Ciobanu, (Pitart),Font, (Fontanet),Gari, Badia, Sala.

Angulària: Oscar, Radu, (Aliou), Gil, Aaron, (Omar), Oriol, Younes, Remus, Porras, Nabil, (Marti), Guerrero, (Abdoulaye), Gaston.

Gols: 0-1, min. 14, Gil; 0-2, min. 34 Oriol, 1-2, min. 37, Sala; 2-2, min. 56, Lamin; 3-2, min. 64 Sala; 3-3, min. 78, Abdoulaye.

Arbitre: Prats Poch, regular.