divendres, 1 de maig del 2015

LA SEU D'URGELL 1 - 2 ANGULÀRIA

L’ANGULÀRIA TORNA A GUANYAR

Ibra i Sergi, somrients per la victòria.

En partit corresponent a la jornada 21, suspès al seu dia per la neu, l’Angulària es va desplaçar el dijous en horari vespertí, al feu de La Seu d’Urgell, on va guanyar tres punts importantíssims que el situen en posició de possible salvació i aferrar-se a la categoria si el proper partit a casa és capaç de sumar una altra victòria enfront l’Organyà, un rival directe que ja vam guanyar a domicili. Ens igualaríem a punts però el superaríem per l’average particular.

Amb dos al·licients diferents; per l’Angulària la victòria era vital de necessitat pel fet de agafar-se a la possible sortida dels llocs que cremen i tenir la possibilitat de salvació, i per part de La Seu, tot el contrari, equip condemnat a la pèrdua de categoria, però amb les ganes de voler  guanyar el seu primer partit davant la seva afició, detall que els feia mes perillosos per allò de que tenien poc a perdre i molt a guanyar.

El partit es va posar molt aviat de cara, ja que al minut 7, Ibra culminà una bona jugada fent pujar el 0-1 al marcador. El domini visitant era intens però sense poder fer pujar el segon, malgrat diverses ocasions clares, inclòs dos pals. No ha estat fins al minut 87 que hem fet el gol de la tranquil·litat, al rematar de cap Younes un bon centre passat de Ruben.

No s’ha respirat fins aleshores, ja que com deia abans, els locals s’estiraven a la desesperada, i podia arribar l’empat de qualsevol manera.

I sort hem fet d’assegurar-nos el segon, doncs just dos minuts mes tard, al 89, Colell s’ha inventat una colossal jugada individual, i l’ha culminat amb un autèntic golàs.

Cap a casa amb tres puntets que ens donen aire per afrontar el proper partit a casa diumenge contra l’Oganyà.