diumenge, 24 de maig del 2015

ANGULÀRIA 1 - 2 BORGES

OCASIÓ PERDUDA

Celebració de l'empat obra de Jhony

En la penúltima jornada de lliga, els d’Anglesola han perdut una gran oportunitat per alimentar esperances de mantenir  la categoria, sempre depenent això si, dels resultats que es produeixin en categoria superior, com és el cas del Tàrrega i l’ EFAC Almacelles. El 15è lloc el tenim assegurat i en aquests moments encara som de segona, havent d’ esperar la darrera jornada per certificar-ho. Baixen segur a tercera el Tremp, el Palau d’Anglesola i La Seu d’Urgell.

Era un partit que ens hi jugàvem les garrofes i l’hem perdut per la mínima davant el quart classificat el Borges, que ha fet lo just i necessari per endur-se’n els tres punts. Per descomptat que, tal com marquen els llocs a la taula, el Borges, molt fet a la categoria es un conjunt que practica un bon futbol i ben compensat en totes les línies, inclòs el porter, molt segur, que ha salvat gols cantats.

No obstant la possible diferència, l’Angulària ha plantat cara i a buscat la victòria fins a l’últim moment, amb moltes mes ocasions que els visitants, però no s’han produït per manca de sort, eficàcia i per damunt de tot, la muralla que representava el porter Chamar.

El Borges s’ha avançat al marcador al minut 23 per obra de Guitart, que ha engaltat un xut impressionant des de fora l’àrea que ha entrat com un obús a la porteria de Adrià.

Un minut abans podíem haver-nos posat per davant en un u contra u de Younes amb el porter visitant sol, però aquest s’ha tornat a lluir desviant la pilota. Lo que podia ser el 1-0 s’ha convertit en el 0-1; aquesta és la diferència de lo que ha estat el partit. Les poques ocasions forasteres eren aprofitades, mentre que l’Angulària era incapaç de transformar.

Però alguna vegada s’havia d’encertar, ja que les arribades sovintejaven i es feien mèrits per igualar.
Corria el minut 31 quant en una bona triangulació Ruben corre la banda fins la línia de fons, i amb un centre precís la posa en condicions per a que Jhonny que seguia la jugada, l’empalmés al fons de porteria.

S’ha gaudit d’altres bones ocasions, però no hem tingut la sort d’avançar-nos al marcador, anant al descans amb aquest esperançador empat.

Al començament de la segona part, i com ens ha passat  alguna altra vegada, no s’ha sortit prou endollats i aquesta manca de concentració l’ha aprofitat al minut 3 Abdeljalil, que lliure de marca ha fet pujar l’ 1-2 al marcador.

Aquests regals no es poden fer a un equip de la categoria del Borges, ja que durant tot el període restant i a força d’anar a remolc, ha estat impossible ni tant sols empatar, donat l’ofici i dosificació del temps que ha implantat el rival.

Ara a esperar diumenge, i que el miracle de les possibles i múltiples combinacions ens afavoreixin, i si pot ser, clausurar la temporada amb victòria a domicili al camp del Cervera.

En el partit anterior davant del Palau d’Anglesola, es va guardar un emotiu minut de silenci per la pèrdua del exalcalde Sr. FRANCESC VIDAL TEIXIDÓ, gran impulsor del futbol a Anglesola i avi de l’actual capità de l’Angulària Josep Vidal Amenós, A.C.S.