dilluns, 1 de juny del 2015

L'ANGULÀRIA CONFIRMA EL DESCENS

CERVERA  2 – 1  ANGULÀRIA

No ha pogut ser, el miracle no s’ha produït i l’Angulària torna a tercera catalana.

Fins a l’última jornada no s’ha decidit si els anglesolins mantenien la categoria o no. Ja vam comentar la setmana passada que depeníem dels resultats que fessin tant la U.E. Tarrega com l’EFAC Almacelles, si ells se salvaven, nosaltres també. Doncs be, cap dels dos va guanyar, per tant amb el seu descens, ha arrossegat a l’Alcarrás i Angulària respectivament, condemnant-los al igual que ells, a baixar de categoria provincial.

Una llàstima, donat que de quatre equips lleidatans que formaven en 1ª Regional, tant sols un, el Balaguer, ha quedat representant a la província.

Vagi per davant que el nostre descens l’hem provocat nosaltres al no assegurar-nos la permanència i ningú mes; no hem estat capaços de sumar els punts suficients com per no haver-nos de trobar en la situació de dependre de tercers. Però ja que s’ha donat aquesta circumstància i tractant-se de la ciutat veïna, no deixa de ser curiós que, sense voler i pel compte que els hi duia, n’hàgim sortit “perjudicats” nosaltres. Una anècdota capritxosa del futbol que passarà a l’historia dels dos clubs.

El nostre partit d’ahir a Cervera no tenia transcendència, ja que amb el resultat que fos, no variava la nostra posició, però encara que no ens jugàvem res, sempre marxes amb millor sabor de boca si el pots guanyar.

Vam fer un partit seriós i vam posar contra les cordes a tot un equip que ocupa els llocs d’honor.

El primer en marcar va ser l’Angulària al minut 30 per obra de Abraham que, aprofitant un mal rebuig de la defensa s’anticipà al porter per encetar el marcador.

Aquesta primera part l’hem jugat de tu a tu sense complexes, i s’ha vist un bon futbol.

Però el Cervera no volia perdre l’últim partit davant la seva afició i ens ha pressionat fins al punt de que al minut  40, Balcells ha fet bona una mala entesa de la defensa i ha fet pujar l’empat al simultani. Amb la igualada s’ha arribat al descans.

A la represa s’han fet els cinc canvis possibles de jugadors a modo de premi per així acomiadat la temporada posant-hi tots el seu granet de sorra. El resultat era el de menys.

A tot això, han anat passant els minuts amb jugades i domini alterns, gaudint i fent gaudir a una molt bona representació anglesolina que en cap encontre ha deixat sol l’equip, i al ajuntar-se el bon temps i el curt desplaçament, encara la seva presència s’ha vist incrementada.

Però com he dit, el Cervera no es conformava amb l’empat, i el fet de jugar a casa deixava un regust no massa bo pels seus incondicionals que també van ser-hi presents en gran nombre.

Total, que a cop de buscar el gol de la victòria, se’l van trobar al minut 76 a modo d’un penal que crec era just. El va llençar Marin i el nostre porter Adrià, endevinant la intenció la va fregar, però no lo suficient per impedir que el 2-1 fos una realitat.

Un resultat molt digne davant un conjunt consolidat.

Malgrat perdre la categoria, s’ha d’agrair el treball fet pels tècnics Txema i Paris, conjuntament amb tots els membres que han defensat els colors de l’Angulària.

Gràcies a tots.

Ara a planificar la propera temporada en la nova, però coneguda, 3ª Catalana on ens retrovarem amb vells coneguts.

Jo no diria que hem fet un pas enrere, hem competit davant grans equips, donant la cara en tot moment, acabant al llindar de la permanència, i lo mes important; hem viscut la gran experiència de formar part d'una categoria en la que no haviem estat mai, i ves a saber si algun dia hi podrem tornar. No esta a l'abast de tothom.

No per això hem d'estar decebuts, tot al contrari, ho hem provat i fins l'ùltima jornada hem estat equip de segona, amb el mateix entusiasme de sempre i l'empenta d'aquesta afició que no ens abandona i encoratja a seguir lluitant perqué el nostre Angulària continui sent un referent d'esportivitat i companyerisme en tots els camps.