dimecres, 3 de juny del 2015

AGRAIMENT A JOSEP Mª GINÉ (TXEMA)

La junta del Club de Futbol "Angulària" d'Anglesola vol fer arribar al, fins ara, mister del Club "TXEMA" el nostre reconeixament  per la teva gran labor portada a terme en aquests dos últims anys en que has dut les regnes del nostre equip.
Has fet possible que aquestes dues temporades fossin les mes brillants des de que es va tornar a reprendre el futbol a Anglesola.
Ens vas fer ser campions de Tercera Catalana en un any dificil d'oblidar, per les victòries aconseguides i de la manera en que es feient, del respecte que imposavem als nostres rivals i de les grans tardes de futbol que ens vas fer gaudir, tant a casa com a fora.
Has estat l'ùnic en fer-nos sentir i tenir l'orgull de competir a Segona Catalana, on ens hem enfrontat en mes o menys sort, a pobles i equips molt superiors a nosaltres; ho has fet sempre donant la cara i amb valentia, recolçat pel teu segon Sr. Josep Mº Paris que, desinterasadament, també ha contribuit en gran manera perqué el nom d'Anglesola sonés en altres indrets del territori.
Malauradament, les coses a vegades no surten com tots voldriem i ens hem tingut que conformar en quedar a les portes de la permanència. No per això enfosqueix la gran tasca, dedicació, complicitat i compromis que ens has demostrat al llarg d'aquesta etapa, sens dubte, la mes gloriosa.
Per això et diem ben alt i de tot cor: GRÀCIES TXEMA, que allá on vagis tinguis tota la sort que et mereixes.


AQUEST VIDEO A MODO DE PETIT HOMENATGE, VA PER TÚ, MISTER