L'ALBI 4 - 2 ANGULÀRIA

TENIM LA SORT D’ESQUENA

Tanca i falta que representaria l'empat a un de L'Albi

En la jornada 31 de Segona Catalana hem tornat a veure la creu de la moneda.

Un partit que se’ns havia posat de cara durant tota la primera part, i anant als vestuaris amb avantatge nostra de 0-1, hem encaixat a la represa quatre gols que deunidó,.

S’han acumulat molts factors negatius en aquest període. El primer ha estat que de bon antuvi, ja ens hem presentat una mica en quadre, mancats de sis jugadors considerats titulars per diferents causes justificades; però ja és mala sort que tots hagin coincidit al mateix dia, clar que a la primera part tampoc hi eren i donàvem la sorpresa degut a jugar molt defensius i aprofitar el rebuig d’una falta, producte d’una de les poques arribades.

L’altra és que quan ja jugàvem en desavantatge al marcador per 2-1, hem gaudit de la ocasió de transformar un penal favorable i no hem estat capaços d’empatar, degut una molt bona intervenció del porter local. Però minuts mes tard i jugant ja mes estirats, s’ha empatat el partit al introduir la pilota en pròpia porta un atac visitant.

Podíem treure quelcom positiu avui de l’Albi, tal com s’aguantava el joc local, però avui, lamentablement el nostre porter no ha tingut la seva millor tarda, i en el primer i tercer gol, no ha estat encertat en les seves intervencions; són coses del futbol gens criticables, ja que en molts altres partits ell sol ens ha fet guanyar els punts, però avui no era el seu dia. Qui no juga no falla, ànims Adrià.

Els gols s’han produït per aquest ordre; 0-1, minut 29 Younes al aprofitar el rebot d’una falta; el primer empat l’ha fet Pop al minut 52 de la represa de falta directa; el 2-1 el posava Foguet al acabar una jugada col·lectiva; el segon empat l’ha introduït Farre en pròpia porta al minut 66; el 3-2 l’ha bombejat Gorrochategi, el rebuig del porter amb el peu, creient que estava fora l’àrea, quant la podia haver agafat amb les mans; el xut ha sigut fluix posant-la als peus del davanter i fent-la passar per damunt d’ell al minut 70. El millor, ha estat el 4-2 al minut 79 i per obra del mateix Gorrochategi, que ha afusellat literalment a Adrià que res ha pogut fer en aquesta ocasió, era la rubrica d’una golejada ben atípica per la forma en que s’ha produït.

Seguim mantenint la quarta posició per baix, i ens queda tres partits vitals per l’esperança, El Palau i Borges a casa, i el Cervera a domicili. Si al finalitzar, conservem aquesta posició, la salvació està possiblement a les mans del Tàrrega de primera catalana; si son capaços de mantenir la categoria, foren tres els que baixarien a segona, i tal com avui indiquen les classificacions, nosaltres ens quedaríem fora del descens, sempre parlant en termes hipotètics, ja que pot variar en funció també d’altres resultats de categories superiors o que també l’ EFAC Almacelles es vegues immers en el descens.