dilluns, 4 de maig del 2015

ANGULÀRIA 4 - 5 ORGANYÀ

LO QUE GUANYEM A FORA HO PERDEM A CASA

Younes Yarrouti, bona incorporació a la lìnia d'atac, procedent del Morell.

En un partit boig de joc i gols, l’Angulària ha perdut una gran oportunitat per alimentar esperances de sortir del pou del descens.

Ens hi jugàvem molt tant l’un com l’altre, i jo crec ha sigut un dels factors determinants en que els nervis han jugat en contra nostra.

Quant te fan cinc gols, vol dir que la part del darrera, tota inclosa, no ha estat del tot fina, i la cosa ha anat per aquí.

Posem per davant que els ganxos a fora de casa son un dels equips mes perillosos del grup ja que bona part dels 37 punts, els ha tret fora de casa, al seu camp l’últim dels tres que ha guanyat va ser a l’Octubre passat, i d’aleshores ençà a domicili n’ha vençut vuit. Una bona manera de jugar que sorprèn al rival.

El resultat anava boig, amb moltes alternances al marcador, però finalment ha estat l’Organyà qui s’ha emportat els tres punts cap a la muntanya, esvaint a l’Angulària la possibilitat d’aferrar-se a la salvació, ja que l’hauríem igualat a punts i avançar-lo a la taula.

Ja als tres minuts portàvem el 0-1 en contra per obra de Fité, ràpidament als deu empatava Gallardo, i cinc minuts mes tard, Abdoulaye avançava als locals amb el 2-1, però poc durava l’alegria, doncs al minut 34 Robert, empatava de nou el partit que es conservaria fins a la mitja part.

És jugava a bon ritme i podia passar de tot, ja que el joc era d’anada i vinguda, perillant les dos porteries.

Esperançador començament de la represa al fer pujar Manel el 3-2 al minut 47, fruit d’una ràpida estratègia al treure una falta.

Però els ganxos no es rendien i tornaven a posar fil a l’ agulla  per obra de Espuga al minut 56 i a tornar a començar de nou.

En aquest moment els locals ja jugàvem amb deu jugadors per l’expulsió de doble groga del recent incorporat Younes, una baixa que crec ens ha perjudicat molt; jugaríem quasi mig partit amb inferioritat numèrica.

No obstant això, ha tornat a ser l’Angulària qui es tornava a avançar per obra de Abraham al aprofitar una mala entesa de la defensa visitant; era el 4-3 al minut 60.

Quedaven 30 minuts que vista la cosa, s’han fet molt llargs, amb un Organyà endollat al màxim, ens ha tancat literalment al nostre camp, i si fèiem algun contracop, no ha donat el seu fruit; volíem aguantar el resultat però amb inferioritat numèrica i uns rivals que volien certificar el seu encert com a visitants, ens hem vist superats i derrotats sense excusa.

L’empat l’hem encaixat al minut 76 per obra de Casals, i la rematada final, que ens ha fet molt mal, ha estat la culminació d’una gran jugada individual de Espuga que al minut 88 ha fet el millor gol de la tarda.