dilluns, 27 d’abril del 2015

LINYOLA 2 - 0 ANGULÀRIA

L’ANGULÀRIA NO VEU PORTA

En la jornada 29 del campionat de Segona Catalana, l’Angulària ha tornat a vindre de vuit cap Anglesola, estem negats de cara a porta.

És difícil i es fa molt costa amunt poder defensar un resultat favorable, ja que sempre anem com a molt, defensant l’empat inicial del 0-0, i si no som capaços de marcar algun gol, arriba un moment que en alguna ocasió, els contraris ens superen inaugurant el marcador.

Es veritat però, que la rereguarda i la línia de mig camp fan un treball fabulós, i els rivals es veuen molt ben frenats i tenen dificultats per foradar la porteria, avui defensada per Matamala, que ha fet un bon treball, però que no ha pogut acabar els noranta minuts per culpa d’una lesió al turmell.

La principal dificultat que avui s’ha trobat l’Angulària ha estat el pèssim i desastrós terreny de joc, crec que es el pitjor camp de la categoria. No hi ha forma de controlar la pilota ni fer cap jugada per terra, ni és gespa ni és terra; un terreny desigual que barrejat a la pluja caiguda, s’ha convertit en impracticable, amb el risc de produir lesions, conseqüència de la relliscada que ha sofert el nostre porter Matamala.

Abans també ha tingut que marxar del camp Radu, lesionat igualment; i és que avui malgrat la poca punteria anglesolina, s’han ajuntat un cúmul de despropòsits en contra nostra que han fet impossible sumar algun punt.

Veritablement prou s’ha fet com per considerar que fins i tot perdent, l’Angulària ha fet un bon partit, sobretot en tasca defensiva, doncs el primer gol no ha arribat fins al minut 77 obra de Lavin al creuar de volea un centre passat i que res ha pogut fer el porter.

El segon ja al minut 89 quant ja ocupava la porteria un jugador de camp al estar lesionat l’altre porter, un xut de lluny de Gamero que ha sorprès a Piore, ajudat per un bot defectuós de la pilota, conseqüència del impresentable estat del terreny de joc. Algú hi tindria que posar remei.

Dijous vinent ens desplaçament a La Seu d’Urgell per disputar el partit que va ser ajornat el seu dia per la neu, l’hora serà dos quarts de deu del vespre.