dilluns, 3 de novembre del 2014

ANGULÀRIA 1 - 2 ALCOLETGE

                                                  NO ACABEM D'ARRANCAR

Marc Vila, un nou reforç en la nova categoria.
L’Angulària no acaba d’assentar-se en  la nova categoria i ja ocupa un lloc dels mes baixos.
I això que el partit s’ha posat molt de cara ben aviat, ja que al minut 2 s’avançava  mitjançant  un gol anomenat “olimpic”, obra de Ruben al llançament d’un corner.
Però l'alegria tant sols ha durat vuit minuts, ates que  al deu, en una bona arribada, Muñoz ha clavat per tot l’escaire un xut impossible d’aturar, establint l’empat a un.
Les jugades d’atac s’anaven alternant en una bona primera part pels dos conjunts, i el nombrós públic que avui ha fet acte de presència, gaudia d’un bon espectacle.
Bona part del segon temps, l’Angulària dominava el rival i donava la sensació de que es podia desfer l’empat. Tot això quant les forces i el joc estaven bastant igualats.
Però al minut 64 els locals es veien privats d’un jugador al veure la vermella directa a conseqüència d’una reacció instintiva que l’àrbitre ha considerat com agressió; precisament el jugador autor del gol de l’Angulària.
A partir d’aquest moment,i quedant encara 26 minuts,  vulguis o no, l’esquema s’ha vist trastocat i el rival ha començat ha imposar un cert domini que obligava als locals ha replegar-se, i sortir al contracop, cosa que han fet en un parell d’ocasions, i que no han donat el seu fruit per verdadera mala fortuna.
L’Alcoletge, sabedor de la seva superioritat, anava pressionant cada vegada mes, fins que al minut 82 Ropero, lliure de marcatge, ha rebut la pilota que solament ha tingut que empènyer per desnivellar el marcador i endur-se els tres punts del municipal.
L’Angulària ha posat tot l’esforç per igualar, en aquests pocs minuts que restaven, i en dos ocasions consecutives han estat a punt d’aconseguir-ho, però la pilota s’ha negat ha traspassar la línia de gol per autèntica mala sort.
Val a dir que al igual que diumenge passat, ens faltaven per lesió, tres bons elements defensius, motiu per el qual, s’han de redreçar migcampistes ofensius, i això es nota.
Malgrat tot i des d'aquesta pàgina us encoratjo a que no defalleixi l'ànim, i que aquest punt de mala sort, algun dia s'acabará i amb l'equip al complet, podrem deixar enrere aquesta posició que no ens correspon.