dilluns, 27 d’octubre del 2014

ANGULÀRIA 1 - 1 TREMP

L'ANGULÀRIA NO PASSA D' UN EMPAT DESAFORTUNAT

A la foto Ruben, autor del gol local, al transformar un penal.
En la vuitena jornada de lliga els d’Anglesola han empatat a un davant el Tremp, equip mes o menys situat a la nostra alçada i que molt be podia haver estat una victòria local, ja que fins al minut 93 teníem amarrats els tres punts.
Ens ha sobrat literalment un segon del temps afegit, ja que una vegada s’ha produït l’empat, l’àrbitre ha xiulat la fi del partit.
Ha estat una llàstima la pèrdua de dos punts que teníem al sac, però els partits no s’acaben fins que el col·legiat ho mana. Avui ens ha faltat aquell ofici dels equips veterans, que esgarrapen els segons possibles, si el resultat és favorable, amb qualsevol excusa legal per perdre temps; un altre punt ha afegir i tenir en compte.
El partit en sí no ha estat dels mes vibrants, però s’havia fet lo just per guanyar a un Tremp que en cap moment ha estat superior; ha tingut les seves oportunitats com nosaltres,  però que cap dels dos ha sabut aprofitar per decantar un avantatge clar al marcador. Els dos gols han estat producte de dos penals, detall que mostra la poca eficàcia de cara a porta dels dos conjunts.
Però degut a que ha sigut l’Angulària el primer en transformar, i ha estat capaç d’aguantar fins a l’últim sospir, encara és mes de lamentar que aquests dos punts volessin cap a Tremp.
La primera part el domini ha anat repartit, però en la segona els locals han fet mèrits per marcar algun gol mes, forçant una gran quantitat de corners que no s’en treia profit, però al minut 76, en una jugada de perill, Manel Farré ha estat objecte de falta dins l’àrea, que l’àrbitre assenyala com a penal, i que enganyant al porter, Ruben ha posat la pilota al fons de la xarxa.
Passaven els minuts i l’Angulària controlava be el partit, i quant semblava que, en temps afegit, es xiularia la fi de l’encontre d’un moment a l’altre, el Tremp ha provat de pujar a l’atac amb tant bona fortuna que un xut sense perill, ha anat a la ma d’un defensor i ha significat l’altra pena màxima; càstig que també molt ben tirat per Urrea, ha fet que l’empat pugés al marcador. Realment una verdadera llàstima, doncs era l’últim segon de la pròrroga, ja que l’àrbitre ni tant sols ha deixat treure del centre, xiulant la fi del partit.