dilluns, 20 d’octubre del 2014

AGRAMUNT 3 - 2 ANGULÀRIA

PER LA MÍNIMA

Abraham, autor del primer gol de l'Angulària.

L’Angularia ha perdut una gran oportunitat a Agramunt de puntuar, amb una derrota ajustada, però derrota al cap i a la fi. Han faltat uns quants minuts mes per aconseguir una remuntada que hagués estat sonada, ja que havíem estat  amb un 3-0 en contra.
S’ha de reconèixer que, avui l’Agramunt ha fet mèrits per no perdre els punts, desplegant un millor futbol en gran part de l’encontre; demostrant la gran trajectòria en aquesta categoria.
Al contrari que l’Angulària, recent ascendit i novell a 2ª Catalana, categoria que de moment encara no ha assimilat i que te dificultats per resoldre els partits contra equips mes bregats, encara que no mes qualificats.
Li falta aquell puntet d’agressivitat, conjunció i el convenciment de que no són pitjors que els rivals; que els altres també son onze i no són invencibles. Si es pogués encaixar aquests aspectes, juntament amb la qualitat  individual de cadascú, els resultats, tal vegada, serien molt millors i sortiríem de la zona baixa on estem situats.
Avui, les individualitats també han marcat la diferència, ja que l’agramuntí Ribera, al minut 38 ha tirat una falta directa impecable per tot l’escaire, que ha suposat el primer gol.
El mateix Ribera i en gran jugada individual, al minut 50 ha establert el 2-0, que ha deixat bastant tocats als anglesolins. I en ple desconcert visitant a causa dels canvis forçats per lesió, ha arribat el 3-0 marcat per Abdenabi al recollir un rebuig del porter.
Semblava que el càstig seria mes abundat, però l’Angulària ha reaccionat i ha escurçat diferències al minut 75 per obra de Abraham al llançament d’un corner.
El segon visitant, ha estat producte d’una gran internada de Ruben per la banda, i que molt ben  centrada, l’aprofita  Ibra per marcar i posar una mica d’emoció al minut 89, però quedava tan poc, que ha estat impossible esgarrapar un puntet cap a casa.

A seguir lluitant i donar  alegries a aquesta afició que, com vegeu, no us deixa sols.