dilluns, 13 d’octubre del 2014

ANGULÀRIA 2 - 3 SOLSONA

DERROTA INJUSTA
Una de les moltes jugades d'atac de l'Angulària.

De la mateixa manera que en altres ocasions he acceptat la superioritat del rival i la merescuda derrota, avui no es pot admetre ni reconèixer que hàgim estat mereixedors   d'aquest resultat que ha significat que volessin el tres punts.
Vagi per davant que ens enfrontàvem al segon classificat, i en el global dels noranta minuts, potser si, que ens superaven en ofici i veterania, però tot això es venia a baix  davant la lluita i esforç que l’Angulària hi posava a dojo, per tirar el partit endavant  i amarrar els punts.
El motiu de la immerescuda derrota local, crec es pot resumir en dos punts clau que han marcat la trajectòria del partit. El primer, el gran encert i instint golejador del conegut Arturo Gandara, que ell solet s’ha marcat un hat trick, com aquell que no hi era, però, i tant que hi era, i amb la canya sempre a punt, esperant qualsevol oportunitat d’errada i amb un sentit del desmarque letal. Tots miraven i buscaven el dorsal numero set de l’Arturo.
Malgrat totes les  qualitats d’aquest bon jugador, avui haguessin passat bastant desapercebudes si no s’hagués vist beneficiat de la “col·laboració” del nostre bon porter Jordi, que ens ha fet guanyar molts punts, però que avui no ha tingut la seva millor tarda.  Ha fet parades de molt mèrit, però en dos errades puntuals de càlcul, una en cada part, han significat dos gols que han decantat la balança.
Aquests desencerts, passem en qualsevol altra demarcació, i no tenen transcendència, però tractant-se del porter, són perills que poden costar un partit, com així ha estat.
No per això vull carregar tot el pes de la pèrdua del partit al bon Jordi, ja que com he dit, ens ha fet sumar punts valuosos que no tindríem. No sempre es pot estar a gran nivell, el futbol és això.
Malgrat perdre, s’ha vist molt bon partit, arribant amb molt mes perill que en altres ocasions.
Els gols com he dit, obra d’Arturo als minuts 21, 28 i 66, i els dos de l’Angulària, el primer l’ha fet Piore al minut 38 i el segon que donava esperances d’empatar i remuntar ha estat obre de Abdoulaye de cap al minut 74.
Hem perdut els tres punts, que recuperarem en propers partits, però la moral i les ganes d’oferir el bon futbol d’avui, no les perdeu, si us plau.