dilluns, 17 de novembre del 2014

ARTESA S. 2 - 0 ANGULÀRIA

SUPERATS A PILOTA ATURADA

Jugada d'atac en l'àrea local
L’Artesa de Segre ha guanyat als anglesolins en la jornada 11ª en un partit molt disputat.
L’Angulària suma la seva cinquena derrota, amb cinc empats al seu favor, i tant sols una victòria, la qual cosa el situa com a penúltim de la taula, per damunt de La Seu que no ha sumat cap punt.
Aquesta posició s’ha d’acceptar perquè és la real, però no s’ajusta a lo que damunt del camp es veu partit rere partit. La diferència amb altres equips no és tant abismal com per veure'ns a baix de tot.
Avui ho hem vist a Artesa; s’ha jugat un partit igualat al màxim, lluitant els dos equips pel control del partit i amb contades ocasions clares de gol, cosa que demostra que ningú superava a ningú; si algun gol havia d’arribar, tenia que ser a pilota aturada.
I com comença ha ser habitual, la fatalitat tampoc ens abandona, donat que a falta d’un minut pel descans, l’Artesa es veia afavorit amb una falta directa bastant llunyana; la xuta magistralment Aubets, i l ‘ha clavat per tot l'escaire, fent inútil l’estirada de Matamala. Un gran gol en un moment clau del partit, ja que no és lo mateix anar al descans amb l’ igualtat en el marcador, que començar la segona amb l’obligació de marcar i remuntar.
Però aquesta és una assignatura pendent que costa molt d’aprovar, si mirem els gols aconseguits. Suposo que al igual que molts equips, ens costa formar una davantera que defineixi i transformi, aprofitant les escasses ocasions que és presenten en partits com, per exemple el d’avui.
No obstant això, el primer quart d’hora hem assetjat la porteria buscant l’empat, que no s’ha produït, ans al contrari; en una contra, l’Angulària s’ha vist castigat en una altra falta directa, aquesta vegada escorada a l’esquerra i quasi a la ratlla de mig camp.
Falta enviada damunt de porta que, Escolà, anticipant-se a la defensa i porter, de cap la creua al fons de la porteria. Era el minut 59 i les coses es complicaven pels forasters.
Si que s’ha pressionant i procurat escurçar  diferències , però l’Artesa, amb la renda dels dos gols, ha reculat posicions i no ha estat possible tornar a casa amb quelcom positiu.
Com he dit a l’encapçalament, els locals tant sols han pogut marcar a pilota aturada, però que al cap i a la fi, ha representat que els tres punts es quedessin a casa.