dilluns, 10 de novembre del 2014

ANGULÀRIA 1 - 1 ALPICAT

L'ANGULÀRIA FRENA AL LIDER

A la foto Sylla, nova incorporació d'enguany
En un dels millors partits de la temporada com a local, l’Angulària ha plantat cara a l’Alpicat, líder de la categoria i ha demostrat el perquè.
Un equip molt conjuntat en totes les línies, amb una gran envergadura, que practiquen un  bon futbol, cosa que feia preveure que els locals tindrien grans dificultats per treure quelcom positiu.
Però avui s’ha trobat amb un equip valent que no estava disposat a posar les coses fàcils a tot un líder, veterà en aquesta categoria, jugant-li de tu a tu sense complexes.
Als primers minuts, l’Alpicat imposava el seu ritme, donant mostres de la seva qualitat, però els locals anaven de menys a mes, fins al punt que s’ha establert una igualtat en el camp, que ja no reflectia la diferència de punts a la taula. La defensa, molt segura en tota la part, donava ales per arribar sovint a l’àrea rival i posar a prova a seva, per cert, també difícil de superar; i és que les defenses s’imposaven a les davanteres.
Amb un esperançador 0-0 hem arribat a la mitja part, sentint-nos satisfets pel joc i les ganes que els nostres hi posaven, deixant en evidència l’expectació  que la visita del primer classificat havia despertat.
A la represa l’Angulària ha començat a creure en les seves possibilitats i posava en alguna dificultat les arribades a l’àrea visitant, però en la única errada  en defensa de tot el partit, Castro no ha fallat davant un Adrià venut que res no ha pogut fer per evitar el 0-1. És aquí on es diferencien els grans equips; el mínim descuit l’aprofiten i no perdonen. Era el minut 53 i quedava tot un mon pel davant.
L’Angulària no s’ha vingut a baix, i amb l’ajut d’algun home de refresc, ha tornat ha posar en marxa la maquinària per intentar posar les coses al seu lloc; i ha estat fins a la fi, quant s’ha vist encara mes, un verdader conjunt que anava amb totes les ganes i el convenciment de que aquest partit no s’havia de perdre; no s’ho mereixien.
Lo que en altres partits ens ha faltat, avui ens ho ha donat per allò de la llei de compensació, ja que en una jugada sense massa perill, i des del centre del camp, Alin ha disparat un gran xut, i la seva trajectòria s’ha vist desviada per Sergi Sans, descol·locant totalment al porter que, encara que ha rectificat, no ha pogut evitar que la pilota entrés fregant el pal. Era el minut 70 i l’Angulària rebia el premi al esforç i extenuació que avui han brindat a l’afició.
En aquests vint minuts restants, tant podia guanyar un o l’altre, doncs s’ha fet mèrits per desnivellar el marcador, però l’àrbitre, bastant desencertat, trencava el ritme del partit xiulant infraccions inexistents pels dos costats, fent pujar la tensió d’ un partit jugat amb gran esportivitat, però que sense voler fan posar dels nervis a jugadors i públic. Amb dir que al minut 99 encara jugàvem, està tot dit.
Destacar la gran despesa de forces i esperit de lluita que tot l’equip hi ha posat.