dimarts, 4 de novembre del 2014

EUROMILIONS: LA TARGETA MILIONARIA

COL·LABORA I GUANYA
REVERS
ANVERS

El CLUB DE FUTBOL ANGULÀRIA, ha posat en marxa a partir del 1 de Novbre. passat, un nou sistema de autofinançament amb la col·laboració dels socis/es i aficionats.
Es tracta del conegut "Euromillones", joc que tothom hi pot participar, amb la possibilitat de veure'ns beneficiats amb molts diners.
El funcionament és el que intentaré explicar i a la vegada fer-me entendre:
El club aposta tots els dimarts i divendres de cada setmana, des del 1 de Novbre. al 31 de Juliol del 2015, a la combinació de números que reflecteix la targeta de la foto. Sempre serà la mateixa combinació durant aquest període.
El club disposa de 500 targetes a disposició dels interessats en participar, al preu-donatiu de 5 euros cadascuna; amb la qual cosa ja entre en el repartiment proporcional en cas de veure'ns agraciats amb el primer, segon o tercer premi. Aquests premis consisteixen en tindre la sort d'encertar en el cas del primer, els 5 +2 estrelles; el segon en 5 + 1 estrella; i el tercer en els 5 + 0 estrelles.
Qualsevol que fos el premi, es repartirà entre les 500 targetes proporcionalment amb les que disposi cada comprador, garantint un minin de 30.000 euros per targeta en el cas de ser un únic encertant  del primer premi; en cas d'existir mes d'un, el repartiment fora en funció de l'import que ens toqués. I així igual pel segon i tercer premi.
Amb el supòsit de que toqui algun premi menor, el beneficiari és el Club.
És un molt bon sistema pensat per les dos parts; ja que per la petita inversió de 5 euros, el dipositari juga en cada sorteig durant nou mesos amb la possibilitat de fer-se milionari, i per part del club, el sol fet de vendre les 500 targetes, l'import ingressat supera en escreix l'aposta setmanal que es compromet a jugar.
Les targetes es poden obtindre al Bar Llavall, Pastisseria Vilardosa, als partits de futbol, o a qualsevol membre de la junta.

EL CLUB AGRAEIX LA TEVA COL·LABORACIÓ


JO DE TU, EN COMPRARIA MES D'UNA; NO FOS CAS QUE...........