dimarts, 1 d’octubre del 2019

L' ALBI 0 - 1 ANGULÀRIA


TRES PUNTS IMPORTANTS


Trencant el tòpic de que a la tercera va la vençuda, l’Angulària ha tingut que esperar a la quarta jornada, per fer-se amb la primera victòria  i sumar els tres punts.

Ho ha fet d’una manera brillant al camp de l’Albi, equip consolidat de fa anys a Segona Catalana. Era un partit difícil, però convenia puntuar i començar a remuntar a llocs més dignes del que estàvem figurant, com era el cuer.  Pel joc que desplegaven, no s’ho mereixien.
Disposats a donar guerra i endur-se els tres punts. 

El plantejament d’aquest partit, estava pensat amb la idea de mantenir la porteria a zero, sense renunciar a possibles contracops; molt diferent al que fins ara, es jugava. I ha donat resultat.

Als primers quinze minuts ja s’observava damunt el terreny de joc, que l’Angulària podia treure quelcom positiu d’aquest partit. El domini i la possessió era nostre, arribaven amb certa facilitat i forçaven algun corner, que sempre poden fer mal.
Aliou, rematant de cap, darrere dels defenses.

I d’aquesta manera ha estat que al minut 18, i a raó d’un tret de cantonada, Baiget la tira passada al segon pal, on  allí estava Aliou, que havia pujat de la defensa a rematar, el qual saltant més que ningú, amb la testa, la clavà imparable al fons de porteria. El partit ja començava diferent a tots els altres.
La pilota ja es dins la porteria. El 0-1 ja es una realitat.

Dic diferent, perquè en els anteriors, érem sempre primer nosaltres, el que encaixàvem un gol; i el anar a remolc, ni estava previst, ni estava el sistema preparat per contrarestar, tot lo contrari; la precipitació per buscar l’empat, ens abocava a un joc desenfrenat, deixant espais que els visitants aprofitaven per fer el segon o algun altre. Fet que provocava, vulguis o no, l’enfonsament moral i físic dels nostres.
Tot l'equip, celebrant el gol d'Aliou. El seu defensa no s'ho creu.

Però en aquest partit, ja sigui pel canvi de plantejament, o la convicció acumulada dels jugadors, de que a l’Albi s’havia de començar l'escalada, el cas és que l’Angulària ha jugat un encontre seriós, pràctic i responsable.
Baiget, lluitant amb el seu marcador.

Pel joc i les ocasions creades, s’han fet mèrits per un resultat més ampli; d’haver estat una mica encertats  els de davant, podríem estar ben be parlant d’un 1-3, o més. Ells també van tindre una ocasió que van fallar.
Juanca, bona actuació la seua, no recollint cap pilota del fons de porteria.

No va ser fàcil, perquè en aquesta categoria ningú ens regalarà res, però els nostres, van demostrar en aquest partit, que tenen qualitat i força per continuar sumant i plantar cara a equips teòricament superiors. Tots els catorze que van actuar, són dignes de destacar, però especialment, les zones del mig i la defensa, van estar formidables.

Eufòria general al vestidor, celebrant la victòria.

Tant  de bo aquesta victòria no sigui un miratge, sino el punt de partida d'una serie de bons resultats. Sens dubte, és una injecció de moral i autoestima que no heu d'abandonar.

ENHORABONA EQUIP



L'ALBI: Carlos, Araque, (Bigorda),  Lopez, Younes, Guasch, Cami, Mendez, (Tella),  Hervas, (Tió),  Martin, (Oronich), Perez,(Ramis),  Gonzalez. 

ANGULÀRIA: Juanca, Monter, Mimit, Subinat, Sylla, Manel, (Xime),  Baiget, (Oussama), Calderó, Aliou, Selva, (Molina),  Gallart.

GOL: 0-1, MINUT 18, ALIOU.

ARBITRE: Oriol Mujal Benet, be.