dilluns, 23 de setembre del 2019

ANGULÀRIA 0 - 5 ARTESA DE SEGRE

CÀSTIG EXCESSIU

En la jornada tres de Segona Catalana, l’Angulària tampoc va poder sumar cap punt al rebre la visita de l’Artesa de Segre en camp propi.

Als locals els hi costa adaptar-se a la nova categoria, en la que hi figuren equips bregats i de categoria contrastada, com en aquest cas, l’Artesa de Segre, conjunt que l’any passat, va estar a punt d’ascendir a Primera Catalana, al perdre la promoció amb l’Alcarràs.
Alineacions i salutacions.

Dins lo negatiu de les tres derrotes, que ho són, l’Angulària no ha estat tan inferior damunt el terreny de joc, tal com els resultats indiquen; individualment, tampoc s’ha vist massa superioritat dels rivals, però com a conjunt, i al llarg dels noranta minuts, ja sigui per mentalització, o força física, es veuen superats pels contraris.
Edgar Gallart, sortint del darrere, amb pilota controlada.

En el cas d’aquest partit, la primera part va ser molt igualada, en la que ben be es podia anar als vestidors, si més no, amb empat a zero, a no ser per una semi-errada del nostre porter, al no va poder aturar un xut llunyà d’ Alcobé al minut 14.
Sylla controlant i encarant porta.

A la represa, i tal com venim arrastrant en cada partit, les segones parts venen marcades per una baixada general de l’equip en tots els aspectes. Al anar a remolc, crec els falta aquell punt de mentalitat guanyadora per contrarestar i remuntar el resultat.
Eric Monter, disputant una pilota dividida.

Si a tot això hi sumem que al minut 55 l’Artesa incrementà el marcador amb un segon gol, obra de Sala,  la llosa ja comença a pesar, i el poder de reacció disminueix fins al punt, que els rivals se’n adonen, s’ho creuen i es converteixen en dominadors del partit; i normalment, el domini acaba en gols.
Fran Selva, empenyent la pilota a porteria contrària.

Al minut 76, novament Sala, al rematar un bon centre per banda dreta, posava el 0-3.

El 0-4 el signà Perez al minut 84, aprofitant una pèrdua innocent de la defensa. I  el 0-5 definitiu,  al minut 89, al transformar un penal Rius, jugador  que portava quinze minuts damunt el terreny de joc.
Edu Robinat, guanyant la posició a dos contraris.

+En definitiva, estem pagant el preu del canvi de categoria, un preu massa costós que es pot corregir millorant la mentalitat i l’aspecte psicològic de l’equip, ja que com a jugadors, han demostrat la seva  ja reconeguda vàlua i qualitat.

Oscar Xime, rematant una pilota de cap, que sortiria per poc. Mala sort.

ANGULÀRIA: Juanca, Monter, (Molina) Mimit, (Calderó), Robinat, Sylla, Oussama, (Badar),  Baiget, (Manel),  Xime, Aliou, Selva (Riba), i Gallard.

ARTESA DE SEGRE: Joel, Sellart, Monclus, (Florean),  Galceran, (Perez),  Martin, (Rius),  Ros, Lopez. Alcobé, Sylla, (Giribet),  Planes, Sala, (Jou),  Graells.

Gols: 0-1, min. 14, Alcobé; 0-2, min. 55, Sala; 0-3, min. 78, Sala; 0-4, min. 84, Perez; 0-5, min. 89, Rius (p).

ARBITRE: Franch Cabrerizo, be.