dimarts, 10 de setembre del 2019

SEGONA CATALANA

ANGULÀRIA  1  -  3  TERMENS

En el seu debut a Segona Catalana, l’Angulària no va poder sumar cap punt, i es va veure superat per un Termens més bregat a la categoria.

Un resultat, un pel exagerat, però que entrava dins el càlcul de possibilitats; la nova categoria es més exigent i caldrà adaptar-s’hi a mesura que es juguin partits.
Primera presentació a Segona Catalana.

Lo que sí s’ha d’evitar, és que l’equip caigui en desànim per aquesta derrota, total comencem i queda tota una lliga per davant. S’estava acostumat a no deixar cap punt a casa, però hem de ser conscients de que hem fet un salt important, i, per descomptat, s’haurà de lluitar, i molt, per superar els adversaris, molts d’ells de contrastada categoria.

Un dels atacs de l'Angulària, sense consequències.

La primera part, encara es va jugar de tu a tu, amb alguna ocasió per cadascú, però ells van estar més encertats en una jugada al minut 30, i Cortasa posava el 0-1. Resultat amb el que s’arribà al descans.

A la represa l’Angulària ho va intentar sense resultat. Els visitants, amb un joc fàcil van incrementar el marcador. Pascual al minut 63, de tir ras i creuat posava el 0-2, i al 70, Meite, feia el 0-3 en una rematada de corner.
Esperant a veure qui la pot controlar.

Amb aquest resultat, els nervis feren acte de presència, motiu pel qual foren expulsats amb vermella directa dos jugadors nostres.

Malgrat quedar amb nou, al minut 88, Badar aconseguí fer el gol anomenat del l’honor, al anticipar-se a la sortida del porter.

Resultat que invita a la reflexió pels propers partits. Això tant sols ha fet que
començar.

ENDAVANT ANGULÀRIA

El local Baiget, iniciant jugada.

ANGULÀRIA: Adrià, Eric, (Riba), Toldrà, Mimit, (Badar), Sylla, Ospina, (Abdoulaye), Baiget, (Oussama),  Oscar, Molina, Selva i Gallart.

TERMENS: Clarissó, Cortasa, Ramos, (Ros),  Mascarilla, (Llovera),  Pascual, (Gardeñes),  Ruiz, Musa, (Palma),  Ortiz, Meite, (Bonet), Manel, i Pons.

GOLS: 0-1, min. 30, Cortasa; 0-2, min. 63, Pascual; 0-3, min. 70 Meite; 1-3, min. 88, Badar.

ARBITRE: Torres Hoyas, be.