dijous, 19 de setembre del 2019

PALAU D'ANGLESOLA 3 - 0 ANGULARIA

NO ARRANQUEM

Nova ensopegada de l’Angulària, aquesta vegada al camp del Palau d’Anglesola.

Potser si que en el global del partit, els tres punts es mereixien quedar a casa, però de cap manera, per un resultat tan ampli. No va ser tanta la diferència, la mala sort i el poc encert en els metres finals, van ser un factor determinant perquè al descans l’Angulària, podia ben be anar als vestidors amb un o dos gols al seu favor.
Les dos formacions, i foto de rigor.
Va dominar clarament aquest període, arribant i tenint ocasions molt clares per avançar-se al marcador, però la manca de punteria i alguna bona aturada del porter van evitar que funcionés el marcador al nostre favor.
Toldrà, controlant la bimba per iniciar jugada.
Per altra banda, el Palau, en una de les poques ocasions que va disposar, al minut 33, Amoros va creuar la pilota fora l’abast de Adrià. Un premi immerescut en el decurs d’aquests primers 45 minuts.

A la represa, el domini del Palau va anar en augment, i als dos minuts ja van incrementar la diferència en una de les millors jugades del partit. Un centre perfecte per banda esquerra, va fer que, sobre la marxa, Caselles empalmés un xut a boca de canó, impossible d’aturar. Un 2-0 que ja començava a pesar.
Acosant la porteria del Palau, amb blocatge del porter.
Aquí s’iniciava un nou partit. El Palau, avesat a la categoria, i l’ofici que això acumula, contrastà amb un Angulària novell, que de moment no agafa el ritme de la mateixa; ocasions iguals, que l’any passat anaven a xarxa, enguany, o van fora per poc, o es malbaraten. Per contra, els locals es van passar mes temps estirats al terra, que jugant.
Badar, saltant més que cap.
A tot això, al minut 55, i en una jugada assajada de falta, Amoros marcà el 3-0 que tancava un partit més igualat del que reflexa el simultani. I és que vulguis o no, el canvi de categoria s’ha de notar. Confiem en millorar en propers partits, però som conscients de la categoria dels rivals.

Un dels darrers atacas a la porteria local.

PALAU D'ANGLESOLA: Serret, Moyano, (Orgaz),  Pedros, (Mayoral),  Cristian, Serrano, Caselles, (Viladrich),  Salvia, Simó, Cos, (Montserrat), Sarret, Amoros, (Felip).

ANGULÀRIA: Adria, Eric, (Manel),  Toldrà, Mimit, Robinat, Sylla, Moulal, (Badar),  Xime, (Baiget),  Sanchez, Calderó, Selva, Abdoulaye.

GOLS: 1-0, min. 33, Amoros; 2-0, min. 47, Caselles; 3-0, min. 55, Amoros.

ARBITRE: Zaballos Sauri, bé.