dilluns, 14 d’octubre del 2019

TORREFARRERA 1 - 3 ANGULÀRIA

AQUEST ÉS EL CAMÍ

Espectacular victòria la que va aconseguir l’Angulària dissabte passat al Complex Esportiu Antoni Palau davant l’equip titular de Torrefarrera.

En les magnífiques instal·lacions de la Federació Catalana de Futbol, utilitzades pel C.F. Torrefarrera, l’Angulària va fer el millor partit en lo que va de temporada. La jornada 6 de Segona Catalana, va ser una de les que es recordaran  com un exponent de lo que aquest equip es capaç de conquerir; cada dia es millor l’acoblament i conjunció dels jugadors en totes les seves línies.
Els dos equips, a punt d'iniciar el xoc.

Van perdre els tres primers partits, però en els tres següents, s’han sumat set dels nou punts possibles. Es van encaixar onze gols, i ara, amb sis encontres en portem tretze. La millora és abismal; de figurar com a cuers, ens hem situat al lloc onzè de la taula. Francament impensable.

El Torrefarrera, que ocupa un lloc mitjà, es un bon equip, amb jugadors joves que practiquen un bon futbol i disposats a passar per damunt d’un equip novell com el nostre, i que encara no havia demostrat gran cosa, a excepció d’una victòria a domicili al camp de l’Albi, i un empat a casa diumenge passat. Pobre bagatge en cinc partits disputats.
Combinació entre Oscar i Sylla.

Però a partir del xiulet inicial, i a mesura que anaven passant els minuts, ben aviat es van adonar que la victòria no seria tan fàcil, i que la feina era seva per frenar el joc valent i ben trenat que des del primer defensor  fins  a l’últim davanter demostraven.
La tripleta atacant, Oscar, Sylla i Jony.

Als nostres se’ls veia que tenien més ganes d’endur-se els tres punts; no recordaven el nom del rival; tant sols sabien que eren onze contra onze, i que amb més coratge i sense donar cap pilota per perduda,  podien certificar una gran victòria, tal com així va ser.
Edu Robinat, manant al mig del camp. Gran partit el seu.

La primera mitja hora fou bastant equilibrada, i els atacs i ocasions de perill, que eren escassos, es veient frenats pels oponents; la lluita es lliurava al centre del camp, per veure qui era capaç de tenir el domini i el pes del partit. I en aquest apartat, poc a poc, era l’Angulària que s’anava fen amo de la iniciativa i amenaçava seriosament la porta local. Els d’Anglesola ja funcionaven com una màquina ben engreixada; màquina que fabricà el primer gol al minut 39,  en el que  participaren la tripleta atacant Oscar, Jony i Sylla, sen aquest últim qui després de dos rebutjos del porter, introduí l’esfèrica al fons.
Celebració del primer gol, obra de Sylla.

Anar als vestidors amb avantatge, ja tenia el seu mèrit, a la vegada que, vist lo vist, si es mantenia el ritme i l’actitud de tot l’equip, no era cap utopia pensar en una victòria a domicili.
A la represa, no tant sols ho van mantenir; sino que ho van incrementar, ja que  jugant d’aquella forma, tenien que arribar més gols. I no es van fer esperar massa, doncs al minut 59, Jony, rebent una pilota d’Oscar quasi fora de l’àrea, empalmà un xut impressionant per tot l’escaire, que res va poder fer Axel, tret de recollir-la del fons.
Els quatre pilars defensius. Mimit, Aliou, Gallart i Calderó.

I onze minuts més tard, al 70, novament Sylla, guanyava l’esquena del marcador, es driblava el porter i, a porta buida, la pilota creuava la ratlla de meta per fer pujar el 0-3 al lluminós. Un resultat clar que reflectia la superioritat i l’entrega total dels catorze jugadors que hi van participar. Sens dubte s’hi van deixar la pell.

Al cap de dos minuts, al 72, i aprofitant un petit lapsus de relaxació, el Torrefarrera marcava el seu gol per obra de Ogando. Un petit miratge que mai va posar en perill el triomf.
Xiulet final i el marcador testimoniant la clara victòria.

Alguna cosa hi deu tenir a veure el mister Jordi Oliveres, ja que els mateixos jugadors que van disputar els tres primers partits perduts, res tenen a veure al bloc  compacte, combatiu i  amb esperit guanyador que estan mostrant en els darrers tres partits.

Diumenge vinent ens visita el Lleida B, una altra prova de foc seria però no insalvable, si segueixen en la tònica ascendent actual.

Enhorabona, i com dic a l’encapçalament, aquest és el camí a seguir.

L'alegria desbordada i merescuda de l'equip al vestidor.

TORREFARRERA: Àxel, Xavier, Barbosa, Gregorio, (Cervera), Castillo, Lozano, (Casals),  Altisent, Botet, Ogando, Padrones, Carulla.

ANGULÀRIA: Juanca, Monter, (Molina),  Mimit, Robinat, Sylla, Jony, (Riba),
 Oscar, (Badar),  Calderó, Aliou, Selva, (Oussama),  Gallart.

GOLS: 0-1, MIN. 30, SYLLA; 0-2, MIN. 59, JONY; 0-3, MIN. 70, SYLLA; 1-3, MIN. 72, OGANDO.

ARBITRE: Carlos Lavega Alonso, regular.