dilluns, 7 d’octubre del 2019

ANGULÀRIA 1 - 1 LINYOLA


HA SOBRAT UN MINUT




El primer partit que l’Angulària gairebé tenia assegurada al seu camp, i davant l’afició, una victòria merescuda, la mala sort ens ha jugat una molt mala passada.

A l’últim segon de l'últim minut, el Linyola ens ha empatat un partit que tenien perdut, però  al llançament d’una falta innecessària, amb tots els jugadors bolcats damunt l’àrea, Riart ha desviat l’esfèrica fora l’abast del bon porter Juanca.
Arnau Calderó, assejant el xut a porteria.

Més que un gerro d’aigua freda, ha estat un xàfec el que ha caigut damunt de tots plegats; costava creure que en l’última jugada del partit, volessin dos punts que tenien ben merescuts. 

La veritat és que la sort no ens va massa de cara, al menys en aquest partit.
Arnau de nou, impedint la progressió d'un davanter.

Ja no es tenia que haver arribat a l’últim sospir amb aquest mínim avantatge, donat que el que dicta sentència irrevocable, ha deixat de senyalar a la segona part, com a mínim, un clar penal, tancant l’actuació amb l’anul·lació de dos gols, un dels quals, i segons video fefaent, era completament legal.
Xime, rematant de cap un corner, sense consequències.

El Linyola, un equip de renom i bregat de fa temps en aquesta categoria, no ha fet mèrits com per endur-se un punt del Farrugats Arena; avui els tres punts se’ls ha merescut l’Angulària.

La primera meitat, amb mutu respecte per ambdós equips, no passarà a l’historia pel que a bon futbol es refereix. Les defenses manaven, i ben poques has estat les ocasions de perill per cadascun dels conjunts. Es tractava de no encaixar cap gol.
Celebració i alegria pel gol 1-0 de Xime.

Però pel que fa a la segona meitat, i amb l’entrada de dos jugadors d’atac, s’ha vist que l’Angulària superava al rival en tots els aspectes, i anava decidit a brindar a l’afició local, la primera victòria

El gol que justificava aquesta millora global, s’ha tingut que esperar fins al minut 73 per obra i gràcia de Oscar, que ha estat l’encarregat del llançament d’una falta directa, a ras de terra i fregant el pal.
Sylla, disputant la pilota a un contrari.
De moment, es feia justícia i es podia haver ampliat el marcador si l’àrbitre no hagués actuat de la forma que més amunt he senyalat.

Però ha arribat el moment fatídic, que ja sigui per la falta d’ofici d’un equip novell com el nostre, o la manca de concentració a un minut del final, no hem sabut fer lo necessari per evitar lo que ha representat la pèrdua de dos punts, i el haver-nos situat en una zona més còmoda. 
Xime, intentant desfer-se d'un defensor.

Hem guanyat un lloc a la taula; el sumar és sempre positiu, per la qual cosa, quedem-nos en la millora global de l’equip, ja que dels sis últims punts disputats, n’hem sumat quatre; i aquest és el camí a seguir, que, sens dubte, donarà els seus fruits.

Robinat, controlant i creant jugada amb Xime.

ANGULÀRIA: Juanca, Mimit, Robinat, Sylla, Manel, (Jony), Baiget, (Xime), Calderó, Aliou, Molina, Selva (Oussama), i Gallart.


LINYOLA: Caba, Martinez, Mestres, Riart, Llauradó, Jareño, Barbero, Camí, Muños, (Rosell),  Joval, i Berga (Esteban).


GOLS: 1-0, min. 73, Xime; 1-1, min. 93, Riart.


ARBITRE: Esteban Bote, desacertat.