ANGULÀRIA 0 - 3 LLEIDA B

RESULTAT ENGANYÓS

Minut de silenci en memòria de Josep Santiveri Cabal.

En la jornada set de Segona Catalana, l’Angulària va rebre la visita del Lleida B per disputar el compromís de Lliga.

El nom de Lleida, per si sol, ja imposa respecte. Mai havíem jugat contra els de la capital, i els hi volíem demostrar, o al menys intentar-ho,  que si estem a la mateixa categoria, és per alguna cosa. Ens van guanyar, si, però el resultat final es excessiu i enganyós; damunt el terreny de joc no es va veure la superioritat que reflecteix el marcador.

Sylla, guanyant per alt una pilota.
El primer partit que el Lleida estrenava entrenador, Asier Eizaguirre, es va trobar amb una sèrie de factors favorables que van ajudar a endur-se els tres punts d’Anglesola. La sort que afavoreix a una part, normalment perjudica a l’altra.

Després de guardar-se un minut de silenci per la pèrdua del Sr. Josep Santiveri, ex-president del Club, es posà la pilota en joc amb menys públic del habitual, degut al mal temps i la pluja intermitent.
Jony, disputant la pilota amb un contrari.

Els primers 45 minuts van ser d’un major domini i control de la pilota per part del Lleida, amb jugades i futbol d’escola, però no van crear pas massa ocasions clares de perill; l’única va ser al minut 9 que a conseqüència d’un corner i sembla que en jugada assajada, Llabres va rematar de cap al fons de porteria.
Oscar i Fran, pujant a l'atac.

Amb el 0-1, el Lleida encara es va dedicar més a tenir la possessió que anar ha buscar el segon; amb la pilota controlada, poca cosa podien fer els nostres. Control adquirit en base a formar part, alguns jugadors, del planter del primer equip del Lleida Esportiu.
Amb aquest mínim avantatge, van anar jugant fins el descans, amb l’esperança de que la segona fora igual de còmoda.
Lluita al mig del camp.

Però a la represa es van trobar sorpresos amb una fulgurant sortida dels locals, que en els cinc minuts primers, van disposar de tres ocasions claríssimes que podien haver capgirat el resultat, però la pilota no va voler entrar.

El control i més qualitat que el Lleida va exhibir a la primera, va ser anul·lat i superat per la total entrega i amor propi de l’Angulària que els posava a prova per mantenir el resultat. La defensa s’havia de superar per aturar les arribades de perill per part dels locals.
Oscar, desfent-se de dos contraris.

No li quedava altre remei que procurar jugar al contracop, cosa que van intentar en alguna jugada, llençant la pilota a Lamin, el millor i més hàbil jugador del Lleida, que ja havia avisat en alguna ocasió.

L’encert i tècnica d’aquest noi, va fer que al minut 48, i aprofitant una relliscada del seu marcador, engaltés un xut impressionant que res no poder fer el nostre bon porter Juanca. Aquest 0-2, el millor gol de la tarda.

L’estratègia li donava bon resultat al debutant tècnic Asier, però veia que aquest partit no estava resolt encara.
Sortida del trio arbitral amb les tanques de protecció.

La sort també va jugar el seu paper en contra nostra; al minut 68 Oussama que havia entrat de refresc, disparà un tir formidable que es va estavellar al travesser.
Nou minuts mes tard, al 77, va ser Oscar que, controlant la pilota, xutà amb tota la intenció del mon, però novament el  pal curt la rebutjà.

Estava clar que, malgrat les ganes i les ocasions, en aquest partit no marcaríem.

Per acabar-ho d’adobar, al minut 90 i aprofitant un altre contracop, l’àrbitre assenyalà penal en contra, que ho era,  però el nostre porter la va rebutjar, amb altra vegada, tanta mala sort, que fou a parar al cap de Pere Pons que tant sols la va empènyer perquè tanques el partit amb un immerescut 0-3.

L’Angulària va fer mèrits més que suficients, per no perdre’l, si més no, un empat, el més just.

Però això es futbol, i el futbol te aquestes coses.

La graderia ja està en marxa. Una espenteta mes........

ANGULÀRIA: Juanca, Monter, Mimit, (Oussama),  Robinat, (Molina),  Sylla, (Badar),  Jony, (Baiget),  Oscar, Calderó, Aliou, Selva, Gallart, (Manel).

LLEIDA B.: Puig-grós, Solana, (Liu),  Aguilar, Call, Llabres, Font, Lamin, (Pons),  Vicente, Sebastian, (Lesan),  Marti, (Cortes),  Gomez, (Pak).

GOLS: 0-1, min. 9, Llabres; 0-2, min. 48, Lamin; 0-3, min. 90, Pere Pons.

ARBITRE: Rusca Muñoz, be.