SOLSONA 2 - 1 ANGULÀRIA

NO VA PODER SER

Poc ens pensàvem marxar de buit.

El futbol, a vegades, és injust. Es va poder comprovar diumenge a Solsona, en la jornada 20 de Tercera Catalana.

No és cap excusa per justificar la derrota, però  aquest partit, l’Angulària no va merèixer perdre’l; va jugar lo suficient bé, com per endur-se una àmplia victòria.

Però el futbol es així, i com a tal l’hem d’acceptar.

Amb l’equip al complet, a falta d’un sancionat, i amb el fred propi de les sis de la tarda, va donar inici aquest encontre, que es preveia complicat; pel fet de que el Solsona ocupa un lloc entre els cinc primers.
Ho vam intentar, però no vam tindre sort.

D’entrada i en bona part del partit, (diria que en un 70 % del temps), fou l’Angulària qui tenia la pilota i la jugava al camp del Solsona, però en arribar als metres finals, no es va tenir l’encert necessari, per transformar.

En gran part, pel mèrit d’una nombrosa i aculada defensa, que es limitava a impossibilitar els trets a porteria; i quan no, sorgia la figura del porter, que, en una gran actuació, es va limitar a recollir del fons de porteria, tant sols una pilota.

El Solsona es fortificava en defensa, i sortia al contracop; i li va funcionar. De les quatre o cinc arribades, amb més o menys perill, va ser capaç de fer dos gols, el segon, amb l’ajut del factor sort, tot s’ha de dir.
Baiget, empatant el partit, de moment.

L’ 1-0 va ser a conseqüència  d’un mal rebuig d’un defensor, i la pilota va anar els peus d’un contrari; qui no va desaprofitar l’oportunitat per donar-la a un company desmarcat, i establint l’avantatge al marcador al minut 23.

Semblava increïble que a la primera oportunitat s’avancessin al marcador, tenint en compte que el domini era nostre, i les oportunitats avien sovintejat, però ells van saber aprofitar el regal.

Lluny de defallir, els nostres von continuar insistint fins que van anivellar la balança. Dotze minuts mes tard, al 35, Baiget va culminar una de les moltes jugades que es van crear, i no van voler entrar, perquè aquesta sí, res no va poder fer el porter per impedir que la igualada pugés al simultani. Fins a la mitja part cap mes novetat.
Baiget de nou, rebent una pilota de Marin.

A la represa, i convençuts de que es podia remuntar, varen assetjar encara mes l’àrea local, però la defensa, amb dos línies de quatre, aturava com podia l’envestida visitant, fins al punt que en un llançament de falta, la pilota s’estavellà al pal llarg, i un defensa l’envià a corner.

I aquesta va ser la diferència en lo que al factor sort em referia.

Una sortida amb pilota controlada del Solsona, fou frenada en falta per un defensor.

Fou llençada igual que la nostra i rebutjada pel pal; però la pilota caigué als peus d’un davanter, que tant sols es limità a empènyer-la perquè el 2-1 fos el resultat final. Era al minut 71, i a partir d’aquí sorgiren altres complicacions que van influir en que, al menys, no suméssim un punt.

Un intent d'arribada, ben defensada.

Dos expulsions, una rere l’altra, ho van impedir.

Al minut 83 , Edgar va veure la roja directa, al considerar l’àrbitre una entrada, com a perillosa; i l’altra al minut 88, Riba, al mostrar-li la segona targeta groga.

Tot plegat, un cúmul de circumstàncies, van fer que l’Angulària perdés un partit sense ser-ne mereixedor.
D'esquena, Carlos Dalghi, jugador del poble, i recent recuperat. Benvingut.

SOLSONA: Albert, Ballara, Plans, Pujol, Pijuan, (Vendrell),  Mota, Colell, (Aitor) Aresté, Pallarés, (Abdu),  Morales, (Colell), Moreno, (Estany).

ANGULÀRIA: Juanca, Ospina, (Riba) Manel, (Segues),  Santi, Baiget, Marin, Bachir, (Oscar),  Martin, (Mimit),  Pau, (Dalghi), Edgar, Abdoulaye.

GOLS: 1-0, min. 23, Pallarés; 1-1, min. 35, Baiget; 2-1, min. 71, Plans.

Arbitre: Gaspar del Rio, be.