dilluns, 25 de febrer del 2019

IVARS D'URGELL 0 - 2 ANGULÀRIA

L’ANGULÀRIA, SUMA I SEGUEIX

Aquesta vegada ha estat al camp de l’Ivars, on l’Angulària ha sumat una nova victòria en el partit corresponent a la jornada 23 de Tercera Catalana.

Els d’Anglesola han estat clarament superiors davant un Ivars, que ocupa la zona mitjana a la taula, i que ha intentat plantar cara al líder.
Moment en que Toldrà introdueix la pilota a dins.
Amb l’equip al complet, a banda d’algun lesionat, l’Angulària ha fet un partit seriós, sense fiar-se gens de la diferència de punts existent, ja que sabem per experiència que els locals es fan forts al seu camp, i més si s’enfronten al primer classificat. Algun punt s’ha perdut per excés de confiança.

Amb l’afegit de que l’Ivars venia d’empatar la jornada anterior al camp del Vilanova de l’Aguda, no és un equip mediocre,  van sortir disposats a  donar guerra i posar-nos les coses difícils.

Però a hores d’ara, i sense desmerèixer cap equip, l’Angulària, ha conjuntat un gran bloc de jugadors, que, dirigit pel tècnic Jordi Oliveres, està demostrant, de moment,  ser l’equip mes regular del grup. Els seus números ho avalen. Tant sols tres derrotes, cap a casa, el més golejador i menys golejat; amb cinc punts per sobre del segon, La Seu d’Urgell.
Celebració del primer gol.

També és cert, que encara hem de visitar equips capdavanters com el mateix La Seu, Bellpuig, etc. que ens poden frenar en les nostres aspiracions. És obvi que procurarem evitar-ho, però entre dins del càlcul de possibilitats. També són bons equips.

Pel que fa al partit en sí, encara que majorment el domini territorial i el pes de l’encontre fos de l’Angulària, fins al minut 79 no es va certificar un resultat, ja una mica clar, mitjançant la consecució del segon gol, i que permetia pensar que el destí dels tres punts, era per l’Angulària.

Carlos, disputant una pilota a un contrari.
Els dos gols van ser a pilota parada. El primer, bastant matiner, va ser el resultat d’una falta treta per Santi Chica des d’uns trenta metres de porteria; la penjà damunt l’àrea petita, i Toldrà, que deixà la defensa per baixar a rematar, aprofità un error del porter, per posar el peu i marcar el 0-1 per l’Angulària al minut 12.

Això feia pensar que l’encontre seria més plàcid del que realment va ser, però no fou així, es crearen  jugades i ocasions de gol, que no es transformaven per culpa d’una bona defensa i un gran porter que va esmenar l’únic malentès del gol, i ho va compensar en grans aturades, en que el gol ja es cantava.
Ivan, entrant amb una pilota que aturaria el porter.

A la segona meitat, i donant entrada paulatinament als cinc jugadors suplents, la pressió dels forasters encara augmentà, i és quan el porter Isaac, refermà la seva bona forma, mantenint la porteria amb el mínim desavantatge fins al minut 79.

Es tenia que tancar el resultat per no passar cap ensurt en algun contracop, que també es produïa.

L’encarregat de donar la tranquil·litat als anglesolins, que en bon nombre s’hi van desplaçar, fou Ivan Marin al minut 79 esmentat.
De nou Ivan, després de marcar el 0-2. Aquesta no l'hi va parar.

Una altra falta en contra dels locals, la llençà Baiget prop de l’àrea gran per banda esquerra; damunt de porta estaven defensors i atacants; però el que més saltà per damunt de tots fou Ivan, que posà el cap magistral, i enviant la pilota al mateix escaire dret, com si d’un xut es tractés. I en aquest cas, el bon porter Isaac, res no poder fer per evitar un gol imparable. Un gran gol, que pràcticament donava la victòria a l’Angulària i enfonsava a l’Ivars.

Conscients de que l’immediat perseguidor, La Seu, tant sols havia pogut empatar a casa amb el Solsona a la vigília, s’havia de procurar amarrar els tres punts, i ampliar a cinc, la diferència que en aquests moments ens separen.
Alegria compartida entre companys, després del 0-2.

IVARS: Oromí, Mbalow, Atero, Aldomà, Piñol, (Fahham) Badia, Guillem, Gasso, (Raya),  Bourass, Aleix, (Manneh).

ANGULÀRIA: Juanca, Toldrà, Mimit, (Martin), Ospina, Manel, (Abdoulayue), Santi, Oscar, (Segués),  Marin, Teixé, (Riba),  Dalghi, (Baiget),  Gallart.

GOLS: 0-1, min. 12, Toldrà; 0-2, min. 79, Marin.

ARBITRE: Arbos Lopez, be.